Политика архива вести 11.01.2016

Лигаши прошетали Београдом

Ало 11.01.2016
Лидер Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак предао је Уставном суду Србије иницијативу за оцену уставности дела Закона о буџетском систему и Закона о буџету Србије. Чанак је рекао да Србија неће бити правна држава… »

Спонтани скупови без пријаве

Вечерње новости 11.01.2016
Предлог новог закона о јавном окупљању усвојен на Влади и упућен Скупштини. Демонстрације без организатора неће морати да се најаве полицији. ГРАЂАНИ ће убудуће моћи да се спонтано окупљају на јавним местима како би… »

Вучић: Србија ради на јачању својих војних капацитета »

Студио Б 11.01.2016
Премијер Србије је са замеником руског премијера Дмитријем Рогозином разговарао о економији а двојица званичника сагласна су да постоји простор за унапређење сарадње. Вучић је након разговора са Рогозином рекао је тема била… »

Николић са Рогозином »

Студио Б 11.01.2016
Председник Србије Томислав Николић разговарао је данас са замеником руског премијера Дмитријем Рогозином. Рогозин је у суботу стигао у Београду, где треба да учествује на заседању српско-руског Међувладиног комитета за… »

Коментар: Вандали

Вечерње новости 11.01.2016
Цео свет осуђује вандалски ход џихадиста Исламске државе, пред којима пада све што не чини њихову веру и културу. Исти принцип у косовском калифату, међутим, не смета никоме у Бриселу или Вашингтону. АЛБАНЦИ који су у… »

Краснићи: Попис становништва на северу Косова 2016.

Ало 11.01.2016
Попис становништва и пољопривреде у четири општине на северу Косова биће спроведен ове године, најавио је данас директор Агенције за статистику Косова Иса Краснићи. Он је рекао да ће попис у Северној Митровици, Звечану… »

Коалициони Партнери Поново Жестоко Заратили: Напредњаци, нисмо ваша приколица!

Курир 11.01.2016
После Бранка Ружића, и почасни председник СПС поручио да не долази у обзир заједничка листа са СНС. Кнежевић одбрусио социјалистима да им нису ни потребни, те да они бирају с ким ће у власт. БЕОГРАД - Бранко Ружић… »

Додик Без Длаке На Језику: Хрватску воде дрогирани боксери!

Курир 11.01.2016
Тај Котромановић је одлазећи губитник! Они да некоме нешто спочитавају? Небитни су, каже Милорад Додик. БАЊАЛУКА - Пресрећан сам што је прослава Дана Републике Српске протекла величанствено. Ове године, далеко више него… »

Викенд Акција Напредњака: Награда за болне реформе - календар

Курир 11.01.2016
Драги Београђани, хвала вам на разумевању и поверењу које сте имали за све тешке и болне реформе које смо започели у 2015. години, наводи се у календарима дељеним грађанимиа. БЕОГРАД - Напредњаци су решили да се одуже и… »

Бранко Ружић За Курир: У Србији је могуће да Зорица Брунцлик замени Тасовца!

Курир 11.01.2016
Могуће је да у неком новом мешању карата његово министарско место буде на талону. Ипак је ово Србија. Одговор на питање да ли је она Вулинов кец из рукава даће грађани. Надам се да је српско друштво на мукотрпном путу… »