Политика архива вести 11.01.2016

Југовић: Биће то разговор два пријатеља

Данас 11.01.2016
Потпредседник Покрета социјалиста о предстојећем састанку Вулина и Вучића *СПС-у је само важно да буде на власти *Борислав Стефановић је политичар без будућности и без идентитета. Београд - Разлог састанка је јачање већ… »

Брисел ћути кад Мустафа уцењује

Политика 11.01.2016
Иако је визна либерализација технички процес, одлука када ће ЕУ ставити Косово на белу шенген листу биће политичка, јер ће се калкулисати с ефектима које ће произвести. У време када поједине земље Европске уније подижу… »

НПС: Лоши кадрови пропаст за Ниш

Јужне вести 11.01.2016
Након самоубиства васпитачице Дома ученика средњих школа и предложене смене директорке ове установе, Бранислав Јовановић из Народног покрета Србије каже да је лоша кадровска политика довела Ниш у тежак положај. Поред… »

Божовић: СНС злоупотребљава и скупштинске службе

Вечерње новости 11.01.2016
Посланик ДС Балша Божовић упозорио да СНС злооупотребљава и службе Скупштине која је одбила да достави тужбу посланику те партије Александру Јовичићу. КАКО је могуће да да посланицима Српске напредне странке не могу да… »

Студенте на прелазу држали два сата

Ало 11.01.2016
Косовска царина зауставила је јутрос на прелазу Јариње аутобус са српским студентима из централне Србије који доносе новогодишње поклон пакетиће српској деци на Косову и Метохији и задржала их око два сата. Члан Студентског… »

Путинове ракете одговор Хрватима!

Ало 11.01.2016
Како „Ало!“ ексклузивно сазнаје у војним круговима, посета потпредседника Владе Русије и човека од највишег поверења Владимира Путина Димитрија Рогозина са сарадницима у Војсци Србије искоришћена је да би се разговарало… »

Нема компромиса између два политичка блока

Актер 11.01.2016
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је илузорно очекивати да се оствари јединство два постојећа политичка блока у РС. "Политички конфликт ће се веома жестоко наставити до краја. Народ мора да схвати која… »

ДСС и Двери иду заједно на изборе

Ало 11.01.2016
Демократска странка Србије и Двери потписаће сутра, 12. јануара, коалициони споразум о заједничком изласку на изборе на свим нивоима, најавила је јуче председница ДСС-а Санда Рашковић Ивић. Споразум подразумева заједнички… »

Срби очекују формирање ЗСО упркос политичким тензијама

РТС 11.01.2016
Поводом протеста опозиције у Приштини који су кулминирали у суботу, Срби с Косова кажу да ништа не сме да доведе у питање формирање Заједнице Српских општина. Опозиционе странке косовских Албанаца поручују да неће да… »

Боље је било кад сам ја владао

Ало 11.01.2016
Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић изјавио је да су у Србији деградирани демократски стандарди и да је слободан демократски простор од 2012. године „драматично смањен“, што сужавањем медијских слобода… »