Политика архива вести 11.01.2016

Борис Тадић за нови Невсвеек: Нисам ја довео Вучића на власт

Курир 11.01.2016
По аутоматизму се закључује да ако су они дошли после мене, мора да сам ја крив јер нисам био довољно моћан, способан или како год хоћете да их спречим у томе. То је једна од бесмислица са којом се суочавам, али као… »

(Узнемирујући Видео) Погледајте како АЛБАНСКИ ЕКСТРЕМИСТИ скрнаве српску светињу у Приштини и у њој УРИНИРАЈУ

Телеграф 11.01.2016
На Јутјубу освануо је снимак на коме се јасно види како група демонстраната са протеста у Приштини скрнави храм Христа Спаса и у њему уринира, док су поред њих пролазили косовски полицајци и све то уз осмех посматрали. Не… »

Вучић присилио Додика да одустане од референдума

Ало 11.01.2016
Председница Хелсиншког одбора за људска права у Србији Соња Бисерко оценила је да је премијер Вучић успео да присили Додика да одустане од референдума. Као саговорник ЕУ, од кога се имају одређена очекивања, премијер… »

Бајатовић са 200.000 избрисао кривицу

Ало 11.01.2016
Директор "Србијагаса" Душан Бајатовић успео је да нагодбом избегне строже санкције са прикривање имовине. Бајатовић се нагодио с тужилаштвом и уплатио у хуманитарне сврхе 200.000 динара, па је одбачена кривична пријава… »

Кључно је спровођење закона

Данас 10.01.2016
Хендрик Херит Корнелис ван ден Дол, амбасадор Холандије, о задацима Србије Без брзе и прикладне примене реформе постоје само на папиру, истиче наш саговорник. Београд - Приступање Европској унији заиста је постало стратешки… »