Региони архива вести 11.01.2016

Рок за повезивање стажа истекао, за сада неће бити продужен!

иКрагујевац 11.01.2016
Скоро 1.000 радника успело је да до 31. децембра повеже стаж и оствари један од услова за пензију, иако је држава обезбедила новац за 13.000 запослених из предузећа у реструктурирању. Према подацима Министарства рада, до… »

Нудио гитару за помоћ малој Искри, нико није хтео да купи

Глас Западне Србије 11.01.2016
Чачак - Чачанин Стеван Вебел Стојановић понудио је на продају веома драгу гитару како би зарађеним новцем помогао 11-месечној Искри Зејак Фото: Глас западне Србије којој је неопходна хитна операција ока. Нажалост, купаца… »

Скривено благо јаворске лепотице

Глас Западне Србије 11.01.2016
Нова Варош - Спелеолози предлажу да пећина Дуруља код Нове Вароши буде коначно уређена. Машта природе створила украсе, водопаде, језера, понорнице... Улаз у Дуруљу, фото. Д.Гагричић Благо "јаворске лепотице", како су… »

Шабац: Лек из природе уместо апотеке

Вечерње новости 11.01.2016
Где греше Шапчани кад медикаменте све чешће замењују мелемима и чајевима? Траве (ни)су за свакога - тврди Милан Маринковић, познавалац алтернативне медицине. ИАКО модерна медицина убрзано напредује, древне технике… »

Центар града и поједина нишка села без воде

Јужне вести 11.01.2016
Првомајска, улице Ћирила и Методија и Краља Стефана Првовенчаног су тренутно без воде, а због поновног пуцања цеви код мотела “Наис” чесме су суве и у селима Вртиште и Трупале. Хаварија на водоводној мрежи проузроковала… »

Зајечар: Власт укинула бесплатне вртиће

Курир 11.01.2016
ЗАЈЕЧАР - Прва одлука градских челника у Зајечару у 2016. години је да се укине раније донета одлука о бесплатним вртићима. Родитељи двоје деце сада морају да издвоје и више од две месечне зараде годишње за боравак… »

Пола века "Севдаха"

РТС 11.01.2016
Градско културно уметничко друштво "Севдах" из Врања пола века рада обележило концертом на којем су учествовали и најмлађи и најстарији чланови Друштва. У граду севдаха и мерака, познатог мелоса и песме које је прославио… »

ДС:Хапсе демократе – паника у редовима режима

Југмедиа 11.01.2016
НИШ – Миодраг Станковић, председник Градског одбора Демократске странке (ДС) оптужио је актуелну власт да „наставља са прогоном чланова Демократске странке, не би ли своје малверзације пребацили на оне који нису у прилици… »

Резултати трећег кола ФУТСАЛ-а

ОК радио 11.01.2016
У недељу су у Врању одигране утакмице трећег дана такмичења на турниру у малом фудбалу “Футсал 2016”. Постигнути су следећи резултати: Тасић Корбевац - Грот 1:6, Стефан Комерц Врањска Бања - 7. Јули Динамо кадети 5:2… »

Масонерија не води политику, тврде у "друштву са тајнама"

Јужне вести 11.01.2016
Велика национална ложа Србије отвориила је недавно по први пут врата свог храма у Нишу новинарима, а чланови ове масонске ложе тврде да они нису тајно друштво, већ "друштво са тајнама". Драган Ђурић, који носи титулу… »