Региони архива вести 11.01.2016

Југовић - Вулин нема два мишљења

Глас Западне Србије 11.01.2016
Александар Вулин није човек који има једно мишљење пре подне, а друго после подне, каже у изјави за Данас потпредседник Фото: Глас западне Србије Покрета социјалиста (ПС) Братислав Југовић, додајући да је предстојећи… »

И чачански новинари не клече

Глас Западне Србије 11.01.2016
Чачак - Новинарима треба омогући да објективно и правовремено информишу грађане о свим питањима која су за њих значајна и на тај начин контролишу рад… »

Цеца ипак пева за дочек српске Нове године

Југмедиа 11.01.2016
НИШ – Обожаваоци познате певачице Светлане Цеце Ражнатовић после вечерашњег шока могу да одахну јер је потврђено да ће она ипак певати на Тргу краља Милана за дочек српске Нове године. Вечерас је протутњала… »

Нови Ковин прети Малом Баваништу

Политика 11.01.2016
Активисти Цекора не верују у причу о радним местима на новом копу и термоелектрани и питају – шта би паори радили у руднику. Мало Баваниште – Селу Мало Баваниште прети нестајање ако дође до ширења угљенокопа и… »

Двадесетак новинара на скупу „Новинари не клече“

Југмедиа 11.01.2016
ВРАЊЕ – Други по реду скуп „Новинари не клече“ одржан је вечерас у Врању испред зграде Скупштине града. Овога пута је број окупљених бројева мањи него на првом скупу. Новинари су носили и транспаренте са порукама… »

ВРАЊЕ: Вучићу, учини то! (ФОТО)

ОК радио 11.01.2016
У Врању је у понедељак одржан други по реду протест „Новинари не клече“, овога пута под називом „Председниче Владе, ко је министар одбране“. Испред Скупштине града Врања од 19 часова окупило се десетак новинара, и… »

Абаџија из Новог Пазара шије и у деветој деценији

РТС 11.01.2016
Слобо Вукотић има 84 године и најстарији је самостални кројач у Новом Пазару. Абаџијски занат Слобо је почео да изучава од своје 11 године и од тада се није одвајао од шиваће машине. У Новом Пазару је постојала и фабрика… »

Отровано петнаест паса у околини Краљева

Политика 11.01.2016
Краљево – У селу Самаиле код Краљева, у дворишту Раде Станимировић током протекла два дана, од непознатог отрова угинуло је 15 паса. Случај и сумња на оног ко је псима бацио отров, розе прах, пријављен је полицији, а… »

КРАГУЈЕВАЧКИ ФИАТ АУТОМОБИЛИ: Извоз у Казахстан?!

иКрагујевац 11.01.2016
Председник Владе Србије Александар Вучић најавио је да би након 15. јануара могло доћи до договора о извозу возила из фабрике „Фиат“ у Крагујевцу у Казахстан. Вучић је рекао да је заменика руског премијера Дмитрија… »

Полиција у ТОЧ-у због наводног сукоба ?

Глас Западне Србије 11.01.2016
Чачак - Полицијска управа у Чачку позвала је данас бившег директора Тристичке организације Чачка (ТОЧ) Микана Стеванића на разговор због наводног сукоба Бивши и садашњи директор - фото ГЗС и туче са садашњим… »