Региони архива вести 11.01.2016

Саша Димитријевић освојио награду у Шпанији

Југмедиа 11.01.2016
НИШ – Познати нишки карикатуриста Саша Димитријевић освојио је трећу награду на међународном фестивалу карикатура „Бикови да тореадори не“ у Шпанији Прву награду освојио је Бонил из Еквадора а другу карикатуриста из… »

Све више младих у старачком дому

Југмедиа 11.01.2016
ЛЕСКОВАЦ – Некадашњи старачки дом, сада Установа за статије и одраслеу Лесковцу, успела је да за непуне две године поново попуни своје капацитете, а тражи се чак и место више, и то захваљујући несебичним ангажовањем… »

Дечак из Сирије преминуо у Прешеву

Јужне вести 11.01.2016
Двоипогодишњи дечак, избеглица из Сирије, преминуо је јутрос око 5 сати на путу из Прешева ка Врању од урођене срчане мане, потврђено је "Јужним вестима" у прешевском Дому здравља. Лекари су дечаку најпре пружили… »

Почиње исплата субвенција за ратаре

Глас Западне Србије 11.01.2016
Прошлогодишње субвенције за ратарство, које 200.000 газдинстава чека месецима, почеће да се уплаћују од овог месеца, закључно са мартом. Фото: Глас западне Србије Ратари добијају 6.000 динара субвенција по хектару и по… »

Мета медијског линча градоначелник Крагујевца!

иКрагујевац 11.01.2016
Када се част изгуби, морал не упозна а професионална етика буде непозната категорија, дођемо до текста који не би написао ни Пера Тодоровић који је за добар хонорар могао да напише свакакву будалаштину. Данас не постоји Пера… »

Четрдесет пет година Лутајућих срца

РТС 11.01.2016
Нишка Лутајућа срца "жарили су и палили" седамдесетих и осамдесетих година широм некадашње Југославије. Њихови хитови "Јефимија", "Још мало", "Брод за срећу" слушају се и данас, а 45 година рада крунисаће документарним… »

Лопови за празнике покрали прасиће, тоалет-папир и ципеле!

Курир 11.01.2016
Последњих дана децембра и првих дана јануара преваранти су у Лесковцу и Врању из домаћинстава односили шта су стигли - од стоке, шампона и сапуна до сувог меса и косачица. ЛЕСКОВАЦ - Као да је тајфун прошао кроз кућу… »

ОТКРИВАМО: Зашто велики број трудница ових дана из Новог Пазара долази у Крагујевац

иКрагујевац 11.01.2016
Навикли сте да вас свакодневно обавештавамо о броју новорођених беба у нашем граду. Крагујевачки лекари осим што брину о трудноћи и порођајима Крагујевчанки, брину се и о новонасталим компликацијама жена из Јагодине… »

Филип Јовановић одушевио и жири и публику у Звездама Гранда (Видео)

Југмедиа 11.01.2016
ВРАЊЕ – Деветнаестогодишњи Врањанац Филип Јовановић, својим наступом и брилијантним извођењем песме Станише Стошића, одушевио је и публику и жири у Звездама Гранда. Филип Јовановић је најпре отпевао песму “Због… »

У Кикинди накит као у Кејптауну

РТС 11.01.2016
Професорка географије Весна Ђуровић, после повратка из Јужне Африке, одлучила је да промени професију: сада израђује накит и предмете од топљеног стакла на начин на који то раде занатлије у Кејптауну. Веснина прича… »