Забава архива вести 11.01.2016

Украо ланчић па морао да поједе 40 банана

РТВ 11.01.2016
ЊУ ДЕЛХИ - Полиција у Индији је посегла за необичном методом како би приморала лопова да "врати" златни ланац који је украо и прогутао током бега - натерала га је да поједе 40 банана. Приведени мушкарац је негирао да је отргао… »

Коначно најава Оскара? Тријумф Дикаприја на Златном глобусу

Вести онлине 11.01.2016
Завршена је 73. додела награде Златни Глобус која се додељује најбољим филмовима и серијама по избору акредитованих страних новинара који прате филмску и телевизијску индустрију САД. Златни глобус за најбољег глумца у драми… »

Продукција забринута за Слађу: Певачица не престаје да једе и повраћа

Свет 11.01.2016
Слађана Петрушић не престаје да једе и повраћа у вили „Хепија“ због чега су организатори врло забринути. Када су је притисли да призна о чему је реч, она је открила да болује од булимије, иако је, пре уласка, тврдила се… »

На аеродрому у Бангкоку са колицима добијете и змију!

РТС 11.01.2016
Главни међународни аеродром у Бангкоку упутио је извињење путницима, након што је око колица за пртљаг на долазном терминалну пронађена обмотана змија. Аеродром „Суванапум", који је изграђен на земљишту које је локално… »

Весна спрема спектакл: Имаћу секс са Змајем пред камерама! Све ће да пуца!

Свет 11.01.2016
Ово нико није могао да очекује. Весна Ривас , која се по сценарију Хепи телевизије удала са Змаја од Шипова , бежала од њега, јер је хтео да -уштека, овог пута прича сасвим другачију причу. “Решила сам да направим… »

Још само три дана до краја велике ЕКСИТ празничне акције:

Блиц 11.01.2016
Велика празнична акција Ексита, током које се могу набавити улазнице по најповољнијој цени, завршиће се 14. јануара у поноћ. Улазнице за Ексит фестивал још увек су доступне по промотивној цени од 5.990 динара, а све купце до… »

САД: Младунче пингвина добило име по Дејвиду Боувију

Вечерње новости 11.01.2016
Мали пингвин који је стекао "популарност" као прво младунче у зоолошком врту у Синсинатију у 2016. години, добило је име Боуви. Мали пингвин који је стекао "популарност" као прво младунче у зоолошком врту у Синсинатију у 2016… »

Откривен тајни рецепт Јелене Ђоковић: Хранљива супа која чини чуда за ваш организам (ФОТО)

Стори 11.01.2016
По повратку из Дохе, лепа хуманитарка и супруга тенисерског аса, Јелена Ђоковић, поделила је рецепт за хранљиву супу сачињену од намирница за којима је и она сама жудела... Јелена и Новак Ђоковић су велики поборници здраве… »

Љубав цвета: Слоба и Хелена прославили пет месеци везе

Свет 11.01.2016
Певач Слоба Васи ћ и Хелена , ћерка његовог старијег колеге Милана Топаловића Топалка , прославили су пет месеци везе. Тим поводом они су организовали славље и фотографијама се похвалили на друштвеним мрежама. Иако су… »

И Сигалу српски пасош

Вести онлине 11.01.2016
Чувени глумац и акциони херој Стивен Сигал (63) добио је црвени, српски пасош. Како пишу београдски медији позивајући се на "Службени гласник" он је нашу путну исправу добио након специјалног указа који је потписао премијер… »