Извор: Мондо/Политика архива вести 28.01.2016

У Стразбуру усвојена резолуција повољна по Србију

Мондо 28.01.2016
Парламентарна скупштина Савета Европе вечерас је усвојила резолуцију о стању људских права на Косову коју је предложио известилац Августин Конда из Шпаније. Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Тхинкстоцк Шеф делегације Скупштине… »

Шешељ: Прво ЗСО, па наставак дијалога

Мондо 28.01.2016
Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да Београд не треба да преговора с Приштином све док се не реши питање Заједнице општина са српском већином на Косову и Метохији. Фото: Тањуг/Сава… »

Кирби: Србија не може да опонаша Русију

Мондо 28.01.2016
Одлазећи амерички амбасадор у Србији Мајкл Кирби изјавио је да не мисли да постоји избор између ЕУ и Русије, али и да, такође, не мисли ни да је Русија економски модел који Србија може да следи. Фото: Тањуг, Оксна Тоскић… »

Вучић: Политика Ангеле Меркел нема алтернативу

Мондо 28.01.2016
Александар Вучић истакао је да Србија неће градити никакве ограде на својим границама, јер оне могу само да успоре, али не и да зауставе миграцију. Ситуација је застрашујућа, каже српски премијер. Фото: Мондо/ Стефан… »

СНС-у 47,7%, цензус прелазе СПС, ДС и СРС

Мондо 28.01.2016
Странке које су део Владе Србије имају надмоћну подршку грађана Србије, показало је најновије истраживање Нинамедиа, према којем би за СНС гласало 47,7 одсто бирача. Фото: Илустрација МОНДО Цензус, према том истраживању… »