Извор: Курир архива вести 19.02.2016

Бушне Чамце Заменили Крузером: Шведска смешта 1.800 миграната на луксузни брод

Курир 19.02.2016
Шведске власти планирају да сместе око 1.800 миграната на луксузни крузер "Океан Гала". Ово је један од начина којим власти покушавају да се изборе са великим приливом миграната које више немају где да сместе. Због огромног… »

Нови Стори: Сви детаљи трудноће и вантелесне оплодње Секе Алексић

Курир 19.02.2016
Преносимо вам реакције познате певачице и њеног супруга након сазнања да ће на јесен постати родитељи. Фолк звезда ужива преплављена најлепшим емоцијама и радошћу коју јој је донела потврда лекара да је у другом стању и… »

(Видео) Душица Показала Груди: Певачици испале барадавице док се пресвлачила

Курир 19.02.2016
Током пресвлачења, Душица Грабовић је на радост мушкараца показала брадавице које су јој испале из брусхалтера. Певачица се пресвлачила методом када је бели грудњак навукла преко црног који је хтела да скине и одложи. Док… »

Веселин Бесан Након Избацивања Са Фарме: Мој рад се није снимао, страшно сам разочаран

Курир 19.02.2016
Манекен Веселин Докнић синоћ је напустио "Фарму" после Велибора Џаровског. Он не крије да је разочаран јер је избачен из ријалитија. Веселин је на свом Фејсбуку изразио незадовољство, где је написао како се његов рад није… »

Марина Перазић Шокирала: Изјавом о оцу њене деце збунила је све фармере

Курир 19.02.2016
Певачица Марина Перазић је у разговору са фармерима признала да је у ријалити ушла због новца, јер живи на ивици егзистенције. "Заиста ми треба новац да направим неки нови пројект. То ми је највећа препрека у послу. Без новца… »

Откривамо: Шта значи уколико сањате бившег партнера

Курир 19.02.2016
Сазнајте шта снови о бившим партнерима желе да вам поруче. Уколико и вама често у снове долази бивши дечко и снови нису тако безазлени и наивни, не брините, нисте сами, пише сајт Цосмополитан. Према једном истраживању… »

(Фото) Шта Ће Сад Рада: Коме то Милан Станковић носи цвеће?

Курир 19.02.2016
Певач Милан Станковић већ десетак дана одмара у Аустралији одакле свакодневно обавештава фанове о својим активностима на друшт веним мрежама. Станковић је на Инстаграму поставио нову фотографију на Инстаграму на којем носи… »

(Видео) Кад Је Жена У Кризи: Цеца ускочила Деспоту у кревет, даске нису издржале!

Курир 19.02.2016
Фармери су провели веома бурну ноћ, а најузбудљивије је било у Деспотовом кревету, када је на њега наскочила Цеца. Наиме, Чипи је јутрос у кухињи испричао како су Деспот и Цеца сломили кревет током ноћи. Цеца изгледа није… »

НЕ СМЕЈУ НИ У ОГЛЕДАЛО ДА СЕ ПОГЛЕДАЈУ: Ево како даме изгледају само 5 дана на Фарми

Курир 19.02.2016
Фарма 7 је почела пре пет дана, а даме које су ушле на имање у Лисовиће већ су осетиле на себи тежак сеоски живот, без гламура и сјаја. Наиме, скоро све фармерке у понедељак увече ушле су попут филмских дива… »

Слоба Папучар Године: Шта све ради за љубав Топалкове ћерке

Курир 19.02.2016
Певач Слободан Васић до ушију је заљубљен у ћерку свог колеге Милан Топаловић Топалко, Хелену. Наиме, само за њену љубав би урадио све, па је тако на њен захтев постао плавуша. Певач је посетио један фризерски салон у… »