Извор: Курир архива вести 19.02.2016

Цуца Могла Да Убије Фармере: Запалила пластичну флашу, све их погушила!

Курир 19.02.2016
Ивона Неговановић Цуца је несмотреним потезом могла да угрози животе свих фармера на имању у Лисовићу. Наиме, Цуца је поред врелог шпорета оставила пластичну флашу, која је почела да се топи, а затим се запалила. Мирис… »

Марко Булат: Данас поред жене мораш имати и љубавницу!

Курир 19.02.2016
Марко Булат, који је прошле године други пут стао на луди камен, рекао је да у данашње време љубав функционише нешто другачије. Наиме, певач је изјавио да је нормално у 21. веку, поред супруге, имати и девојку. "Данас… »

(Видео) Аркан Је Због Овог Снимка Побеснео: Деценијама скриван кадар обнажене Цеце Ражнатовић!

Курир 19.02.2016
Серија "Нечиста крв" снимана је давне 1991. године, а у улози Коштане нашла се Светлана Цеца Ражнатовић. Она је била на самом почетку своје певачке каријере а као глумица опробала се са радетом Шербеџијом и то у еротским… »

Тешко Га Нахранити: Ево шта Маја Волк спрема Новаку Ђоковићу, а све за 500 динара!

Курир 19.02.2016
Маја Волк, професор драматургије, писац, сценариста, музичар и вајар, након дуге борбе с тешком болешћу, решила је да се посвети здравој исхрани, а сада је добила и понуду која се не одбија. Наиме, с Мајом је контактирала… »

Исповест Наташе Беквалац: Стазе које сам бирала нису биле лаке, мојој Хани не дам да...

Курир 19.02.2016
Певачица Наташа Беквалац, иако већ 15 година живи од музике и важи за једну од најуспешнијих певачица на нашим просторима, признаје да би ћерки Хани забранила да крене њеним стопама. Она открива да је наследница често… »

Матори Перверзњак: Маршићанин на Твитеру нудио напредњакињама вибратор!

Курир 19.02.2016
Драган Маршићанин, потпредседник ДСС-а и бивши председник Скупштине Србије, „махао је“ вибратором на друштвеној мрежи Твитер! Наиме, он је у току једне расправе са неистомишљеницима на тој друштвеној мрежи поздравио… »

ТАЧИ: Опозиција на Косову се понаша примитивно

Курир 19.02.2016
Косовски министар спољњих послова Хашим Тачи изјавио је данас да се опозиција понаšа примитивно и да наставак таквог понашања није добар за демократију на Косову. Тачи је то рекао новинарима у Приšштини након што су… »

Претећи Мејл Дигао Црну Гору На Ноге: У 15 сати биће активирана бомба на аеродрому Подгорица!

Курир 19.02.2016
ПОДГОРИЦА - "Морам да останем анониман због своје безбедности, али у понедељак 22. фебруара ће на Аеродрому Подгорица око 15 часова бити активирана експлозивна направа даљинским управљачем". Молим да предузмете мере како не… »

Јоксимовић: Очекујем отварање поглавља 23 и 24 до јуна

Курир 19.02.2016
Министарка за европске интеграције Јадранка Јокимовић изјавила је данас да је Србија озбиљан кандидат за чланство у ЕУ, као и да до јуна очекује отварање поглавља 23 и 24. "Ове године настављамо динамику отварања… »

Амар Гиле Изгубио Најбољег Пријатеља: Патим, кум ми је погинуо у удесу

Курир 19.02.2016
Победник такмичења „Звезде Гранда“ Амар Гиле Јашарспахић пролази кроз тежак животни период јер је изгубио кума у саобраћајној несрећи. Иако је међу главним вестима била та да је и певач повређен у удесу, он је за… »