Извор: Курир архива вести 19.02.2016

Признање Легенди: Бати Живојиновићу Београдски победник

Курир 19.02.2016
Бата Живојиновић је дебитовао 1955. улогом у филму „Песма с Кумбаре“ и од тада је остварио око 280 улога. Овогодишњи добитник награде Београдски победник, коју додељује Фест, јесте Велимир Бата Живојиновић. Ово… »

(Видео) Филип Хтео Да Бије Кристину: Она му поручила да је фићфирић, фармери једва обуздали Ђукића

Курир 19.02.2016
Данас је дошло до жестоке свађе између Кристине и Филипа који су се умало потукли, а повод је био ред за купање. Кристина је желела прва да се окупа, али Филип није желео да је пропусти јер није био њен ред. "Не причај са… »

Игра Се Са Природом: Ким Џонг-ун би нуклеарним тестовима могао да пробуди чудовиште

Курир 19.02.2016
Сеизмолози упозоравају да би нуклеарна тестирања које спроводи Северна Кореја могла да активирају вулкан Бекду и додају да је једна од претходних ерупција овог вулкана била "најснажнија експлозија у читавој историји". Реч је о… »

(Видео) Сакрила Се Па Пљује: Погледајте како Зорица Марковић оговара Весну Змијанац

Курир 19.02.2016
Зорица Марковић и Весна Змијанац ушле су на Фарму као велике пријатељице али врло брзо су се показале. Наиме, Зорица је већ почела да оговара своју пријатељицу и то са младим ди џејем, Црним. Како каже, сумња да је Весна… »

Пала Крв У Нишком Затвору: Убо цимера наоштреном кашиком

Курир 19.02.2016
НИШ - Осуђеник Казнено-поправног завода у Нишу Давор М.(38), који издржава осмогодишњу казну због убиства, тешко је повређен када га је претукао осуђеник Стефан. В. (26) којег је убо у груди заоштреном дршком од… »

(Видео) Мало Се Занела: Гога заборавила на камере и чеше ону ствар

Курир 19.02.2016
Играчица Гога Алексић понаша се у ријалитију "Фарма" као да је код куће. Наиме, њу је засврбела гуза и без блама је имало размишљања, а прсти су могли да заврше и у међуножју. Док се чешала цимери су је подсетили да… »

Брендон Хоће Кући: Пустите ме из Парова, Ава ми угрожава здравље!

Курир 19.02.2016
Бранислав Радонић Брендон тражи од продукције да га пусте кући, јер је уплашен за своје здравље у вили "Парова". Контроверзни Бранислав Радонић Брендон тражи од продукције "Парова" да га пусте кући, јер је уплашен за… »

Ухваћени На Градини: Деда и унук шверцовали лажне евре

Курир 19.02.2016
БЕОГРАД - На граничном прелазу Градина спреч покушај кријумчарења 28 фалсификованих новчаница у вредности 770 евра, саопштила је Управа царина Србије. Еври су, како се наводи, заплењени током редовне контроле када је при… »

Весић: У Београду се све више гради

Курир 19.02.2016
Градски менаџер Горан Весић је рекао данас да су у Београду многи пројекти покренути са "мртве тачке" и да ће у наредном периоду посебна пажња бити посвећена искоришћавању око 200 километара обала на територији… »

(Видео) Америка Пребацила Тенкове У Норвешке Пећине: Разлог је напетост између НАТО и Русије

Курир 19.02.2016
Пећине које су коришћене у време хладног рата опет су актуелне користе у време напетости између НАТО-а и Русије око ситуације у Сирији. Амерички маринци преместили су тенкове, артиљерију и логистичку опрему у норвешке… »