Војводина архива вести 19.02.2016

ЗР: Отварање археолошке изложбе у Народном музеју

РТВ 19.02.2016
ЗРЕЊАНИН - У Малом салону Народног музеја у Зрењанину вечерас у 19 часова биће отворена изложба „Централни Балкан између грчког и келтског света" из Народног музеја у Београду. Аутор изложбе је др Петар Поповић из… »

Ренесанса Србије почиње у Новом Саду са деловима за волво и јагуар, најавио Вучић!

Мој Нови Сад 19.02.2016
У присуству председника Владе Републике Србије Александра Вучића и градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, данас је потписан Уговор о подстицајима између Владе Републике Србије и привредног друштва ''Делпхи Пацкард''… »

Вулин гарантује: Кроз програм НСЗ биће запослено 40.918 лица

Мој Нови Сад 19.02.2016
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин и директор Националне службе за запошљавање Зоран Мартиновић потписали су данас Споразум о учинку за 2016. годину, који предвиђа да кроз активне… »

СВМ, ДСВМ и СМЈ заједно на локалу

РТВ 19.02.2016
НОВИ САД - У Новом Саду су данас настављени договори о предизборној коалицији Савеза војвођанских Мађара (СВМ), Демократске странке војвођанских Мађара (ДСВМ) и Странке мађарског јединства (СМЈ), саопштено је из СВМ. У… »

Потврђен грип у Кикинди

РТВ 19.02.2016
КИКИНДА - Како је за РТВ потврђено у кикиндском Заводу за јавно здравље, лабораторијским испитивањем узорка болесничког материјала код пацијената са сумњом на грип, потврђена је циркулација вирусне инфлуенце А (Х1Н1) на… »

КИ: Полицијски надзор у здравственим установама

РТВ 19.02.2016
КИКИНДА - Према саопштењу за јавност из ПУ Кикинда, ради унапређења безбедносне заштите запослених у здравственим установама и особа које користе здравствене услуге и бораве у здравственим установама, полицијски службеници… »

Без трговања на Продуктној берзи

РТВ 19.02.2016
НОВИ САД - На Продуктној берзи у Новом Саду ове седмице роба је само нуђена и то по ценама које су на најнижем нивоу у последњих пет година, али се није продавала, саопштила је данас та берза. Како се наводи, током ове… »

Време сутра: Углавном суво, поподне сунчано

Мој Нови Сад 19.02.2016
До краја данашњег дана умерено и потпуно облачно, у већини места суво, само понегде, углавном на истоку, са слабом кишом. У Србији ће у суботу преовладавати умерено и потпуно облачно време, у централним и јужним крајевима… »

Туријци у Новом Саду најавили да праве КОБАСИЦУ ОД ДВА КИЛОМЕТРА

Блиц 19.02.2016
Туријска кобасицијада, која ће бити одржана последњег фебруарског викенда, представљена је данас у Новом Саду. Своје производе Новосађанима су у Дунавској улици представили произвођачи месних прерађевина, посебно… »

Кријумчарио Библију из 1914. године

РТВ 19.02.2016
ХОРГОШ - Управа царине саопштила је данас да је на граничном прелазу Хоргош ИИ спречен ; покушај кријумчарења Библије из 1914. године. Како се наводи, Библију је из Србије покушао да изнесе мађарски држављанин, који је… »