Извор: Н1 Инфо архива вести 21.02.2016

Ђоковић: Није лако бити Но1!

Н1 Инфо 21.02.2016
Први тенисер планете који исписује нове странице историје спрема се за нова искушења. У питању је турнир у Дубаију где ће први ривал Нолету бити Шпанац Робредо, а потенцијални ривал у полуфиналу Виктор Троицки. Новак је у… »

СЛ: ОФК Београд бољи од Партизана!

Н1 Инфо 21.02.2016
Нови почетак, иста прича из првог дела сезоне. Иван Томић, нови тренер Партизана заједно са навијачима црно-белих доживели су непријатно изненађење на старту другог дела сезоне. Абубакар Оумару је одбио да изађе на терен… »

Томић: Можемо да победимо Звезду?!

Н1 Инфо 21.02.2016
Какав шок. Уместо сјајног и најављиваног почетка другог дела сезоне, Партизан је поражен од ОФК Београда са 2:1. „Управа напоље“, „Управа напоље“... орило се на стадиону. Било је и оних којих су скандирали „Хоћемо… »

Роми и Буњевци заједно иду на изборе

Н1 Инфо 21.02.2016
Ромска партија и партија "Буњевци грађани Србије" одлучили су да заједно наступе на предстојећим изборима који се организују на свим нивоима. Руководства партија сагласила су се да наступају у оквиру коалиције под називом… »

АТП Дубаи, целе недеље на Спорт Клубу

Н1 Инфо 21.02.2016
У Дубаију се након женског турнира, наредне недеље игра и турнир у мушкој конкуренцији, на коме ће главна звезда бити први играч света, Новак Ђоковић. Српски тенисер бориће се за своју пету титулу у Емиратима, а посао ће… »

Мугабе најстарији шеф државе

Н1 Инфо 21.02.2016
Председник Зимбабвеа Роберт Мугабе напунио је 92 године и постао најстарији активни шеф државе. Званична прослава његовог рођендана у Зимбабвеу биће одржана 28. фебруара. Прошле године је за његову рођенданску прославу… »

Куп Немачке: Милосављевић обрадовао Обрадовића!

Н1 Инфо 21.02.2016
Саша Обрадовић успео је са Албом да освоји Куп Немачке. У великом финалу, после велике борбе и неизвесне завршнице Алба је славила против Бајерна са 67:65. Улогу јунака приграбио је Драган Милосављевић бивши играч… »

СЛ: Абубакар одбио да изађе на терен!

Н1 Инфо 21.02.2016
Нема мира у Партизану. Сјајна партије у Европи, лоша сезона у домаћем шампонату. Турбуленције су велике и очигледно ће требати много времена да престану. Наиме, тек што се колико толико смирило тло на црно-белој страни… »

Црногорска партија тражи црногорски језик у Врбасу

Н1 Инфо 21.02.2016
Црногорска партија затражила је, поводом Међународног дана матерњег језика, да црногорски језик буде уведен у службену употребу у општини Врбас, у Војводини. "Подсећамо да у општини Врбас, ни после шест година од… »

Феррари - снажан и префињен, бескомпромисни спортиста

Н1 Инфо 21.02.2016
Феррари је један од ретких брендова који је остао доследан својој филозофији после проведених пола века на светском тржишту. Од почетка, производио је аутомобиле за трке, али у исто време изузетно лепе и екстравагантне звери у… »