Извор: БизЛифе/Економија архива вести 24.02.2016

Гувернерка каже да се ништа не бринемо

БизЛифе 24.02.2016
Гувернерка Народне банке Србије (НБС) Јоргованка Табаковић изјавила је данас да је динар стабилан и да нема разлога за бригу, а да је у последње три године динар ослабио по проценат годишње. Гувернерка Народне банке Србије… »

АПР отклања сметње у пријему финансијских извештаја

БизЛифе 24.02.2016
Агенција за привредне регистре (АПР) Србије саопштила је да предузима све да отклони одређене техничке сметње и успореност у раду информационог система пријема, а пре свега потписивања финансијских извештаја. Агенција за… »

Оштећења на Коридору `попуњена оправдањем`

БизЛифе 24.02.2016
Министарка саобраћаја Зорана Михајловић изјавила је да ће се у марту ставити последњи слој "хабајућег" асфалта на мосту на деоници Коридора 10 код Црвене Реке, отворене прошлог децембра, а на коме су се појавила оштећења… »

500Л ВЕЋ `ДЕМОДЕ`: Нова пауза у крагујевачком Фиату

БизЛифе 24.02.2016
Запослени у компанији Фиат Цхрислер аутомобили у Крагујевцу неће радити до понедељка 7. марта, због недостатка посла изазваног смањеном потражњом модела 500Л. Запослени у компанији Фиат Цхрислер аутомобили у Крагујевцу неће… »

`Конкретни кораци` за ФАП

БизЛифе 24.02.2016
Државни секретар Министарства привреде Драган Стевановић и представници три репрезентативна синдиката Фабрике аутомобила Прибој постигли договор о конкретним корацима за решавање проблема тог предузећа, саопштило је… »

Платини и Блаттер се узалуд жалили, остају ван фудбала

БизЛифе 24.02.2016
Доскорашњи челни људи светског и европског фудбала Сепп Блаттер, председник ФИФА, и Мицхел Платини, председник УЕФА, нису успели даа изнуде ублажавање казне која их је избацила из фудбала због сумње у корупцију… »

Кинези граде фабрику, посао путем дуалног образовања

БизЛифе 24.02.2016
Градоначелник Београда Синиша Мали најавио да ће средином марта у Баричу почети изградња фабрике кинеске компаније Меи Та, која се бави производњом ауто делова и мотора, у којој ће бити запослено 1.400 радника… »

Гоогле у Француској дугује 1,6 милијарди евра пореза?

БизЛифе 24.02.2016
Француске власти су затражиле од америчке интернет компаније Гоогле да плати 1,6 милијарди евра неплаћеног пореза, изјавио је неименовани извор из француског Министарства финансија, преноси агенција Реутерс. Француске власти су… »

Војводини пропадају милиони тона биомасе

БизЛифе 24.02.2016
Војводина има огромне потенцијале у биомаси, али их готово уопште не користи, због чега сваке године пропадне око три милиона тона биомасе, тврди потпредседник покрајинске Скупштине Миливој Вребалов. Војводина има огромне… »

ЕПС: За ослобађање од тв таксе се обратите њима

БизЛифе 24.02.2016
Електропривреда Србије саопштила да није надлежна за ослобађање од плаћања таксе за јавни медијски сервис и да за остваривање тог права грађани треба да се обрате искључиво Радио-телевизијама Србије и Војводине… »