Извор: Југмедиа архива вести 26.02.2016

Теретњак прегазио мотоциклисту

Југмедиа 26.02.2016
ВЛАДИЧИН ХАН/ВРАЊЕ – Тридесетдеветогодишњи мушкарац из Владичиног Хана, погинуо је у саобраћајној незгоди, која се догодила у четвртак око поноћи на државном путу Ниш – Врање, у селу Гариње код Владичиног Хана… »

Комунално предузеће ангажовало Бору Чорбу да подржи акцију о рециклажи

Југмедиа 26.02.2016
НИШ – Рокер Бора Ђорђевић и “Рибља чорба” снимили су песму “Гласај за рециклажу“ посвећену рециклирању отпада. Београдски рокери су песму направили да би указали на значај рециклаже у заштити животне… »

Функционер Фудбалског савеза Србије ухапшен због примања мита

Југмедиа 26.02.2016
НИШ – Високи функционер Фудбалског савеза Србије из Ниша ухапшен је под сумњом да је од судије узео 1.000 евра како би му омоћио да пређе у виши ранг такмичења, саопштила је полиција. У врло штуром саопштењу нишке… »

Нови аутопут оштећен нестручним чишћењем снега

Југмедиа 26.02.2016
НИШ/ПИРОТ – Министарство саобраћаја потврдило да се чека лепше време како би био постављен слој хабајућег асфалта на деоници између Ниша и српско-бугарске границе. На делу новог ауто-пута од Ниша до српско-бугарске… »

Отели поштару торбу с пензијама у по бела дана

Југмедиа 26.02.2016
ЛЕСКОВАЦ – Непознати лопови отели су поштару торбу с пензијама усред бела дана у лесковачком насељу Анчики, пошто су му претходно напрскали спреј у очи, сазнаје Југмедиа. Пљачака се догодила јуче око 11 часаова, пред… »

Формирана листа чекања за уградњу стента у лесковачкој болници

Југмедиа 26.02.2016
ЛЕСКОВАЦ – За уградњу стента у лесковачкој Општој болници почела је да се прави листа чекања, а поједини захвати су заказани тек за август месец. Два врхунска кардиолога из лесковачке болнице обучени су да сами збрину… »

Братислав Крстић Витез реда академских палми

Југмедиа 26.02.2016
ПИРОТ- Директор пиротске Гимназије Братислав Крстић именован је за Витеза реда академских палми, награде коју додељује француска Влада. Крстић је награду добио за несебичан допринос развоју билингвалних одељења у Гимназији… »

Стојиљковић: “Дубочицин” стадион ће реновирати ФИФА

Југмедиа 26.02.2016
ЛЕСКОВАЦ – Нови председник Фудбалског савеза Јабланичког округа Драган Стојиљковић саопштио је данас да је у плану да се ове године градски стадион “Дубочице” реновира средствима ФИФЕ (Међународна федерација фудбалских… »

ПРОМЕНЕ У ЗДРАВЉУ Прокоповић председник, Матић директор клуба

Југмедиа 26.02.2016
ЛЕСКОВАЦ – После више узастопних пораза у Кошаркашком кулубу Здравље дошло је до знатних кадровских промена, а из клуба је отишао и центар Маројевић. На Скупштини Здравља за председника клуба изабран је бивши… »

Дрвени пелет и када га треба набавити

Југмедиа 26.02.2016
ЛЕСКОВАЦ/ВЛАСОТИНЦЕ – Последњих година грејање на дрвни пелет постаје све популарније, али цена уређаја на ову врсту горива, као и сам огрев још увек нису доступни већини портошача. -Пелет чинр ситни комади самлевеног… »