Извор: Мондо/Забава архива вести 26.02.2016

Он је тренирао Аполо Крида и Рокија Балбоу ВИДЕО

Мондо 26.02.2016
Преминуо Тони Буртон, глумац из филмова о Рокију. Фото: ИоуТубе Боксерски тренер легендарног Апола Крида, а потом и Рокија Балбое Тони "Дјук" Еверс, глумац Тони Буртон, преминуо је у 79. години. Буртон је неко време имао… »

Насамарили спонзорушу! (ВИДЕО)

Мондо 26.02.2016
Изглед може да вара, а ова девојка је то научила на тежи начин... Фото: ИоуТубе Џос Пелер Лин из Калифорније који себе описује као "лудог и најкреативнијег азијског шаљивџију икада", објавио је видео снимак који… »

ХИТ: Како смо стрепели за Касандру! (ВИДЕО)

Мондо 26.02.2016
Погледајте снимак из 1997. године, у којем грађани Србије изражавају бригу за Касандру, дете које ће да изгуби у тамо некој епизоди ... Фото: ИоуТубе Касандра је јунакиња истоимене серије која је залудела Србију деведесетих… »

Колико коже се човеку ољушти током живота

Мондо 26.02.2016
Колико го звучало ужасно, чињеница је да се наша кожа "пресвлачи" постепено и неприметно. Фото: Гуливер/Гетти/Тхинкстоцк Можда не мењамо целу кожу одједном као змија, али мало по мало и наша кожа се љушти и то у… »

Србија уз Леонарда ди Каприја!

Мондо 26.02.2016
Уколико Леонардо КОНАЧНО освоји Оскара - журка на Тргу! Фанови Леонарда ди Каприја широм света планирају журке након што глумац освоји Оскара! Највећи губитник Оскара и ове године као и претходних, важи за фаворита свечане… »

Као на филму, а Мирослав Илић главни глумац!

Мондо 26.02.2016
Некадашња наводна партнерка фолкера Мирослава Илића која тврди да са њим има ванбрачног сина, "дошла до узорка" певачевог ДНК и урадила анализу за утврђивање очинства! Мирослав Илић нашао се на свим насловним странама… »

Открио ко је крив за раскид!

Мондо 26.02.2016
Певач који је био у дугогодишњој вези са колегиницом из музичког такмичења, криви првог човека Гранда. Недуго након што је Рада Манојловић раскинула везу са спортским менаџером Момиром Гајићем, медији су је "спојили"… »

Ево шта две шоље кафе дневно раде вашој јетри

Мондо 26.02.2016
За праве љубитеље, кафе никад доста, а тек кад чујете која су јој све "магична" својства! Фото: Гуливер/Гетти имагес/Тхинкстоцк Кофеин је највише конзумирана психоактивна супстанца широм света, а кафа је његов најбогатији… »

ШОК: Трудница на Фарми!

Мондо 26.02.2016
Учесница ријалитија у другом стању! Певачица и учесница ријалитија Парови која је већ стигла да се закачи са једном учесницом новог ријалитија Фарма у којем учествује Сашка Каран (46), у другом је стању! Вест да је у… »