Београд архива вести 09.03.2016

Непозната жена покренула аутобус и ударила у други

Политика 09.03.2016
Радници на капијама нису приметили кад је суграђанка прошла поред њих, прошетала погоном на Карабурми и ушла у возило. – Смењен шеф унутрашње контроле у погону „Карабурма”. Два инцидента у саобраћајном погону… »

Поплавни Талас: Вода на периферији се повлачи, у Београду расте

Блиц 09.03.2016
Река Пештан у Обреновцу вратила се у своје корито, казао је за "Блиц" председник општине Обреновац Мирослав Чучковић. Тренутно се, како каже, ради на чишћењу великог наноса на мосту преко ове реке. Мост Пољане Конатице… »

Волонтера Општине Врачар исекли маказама

Вечерње новости 09.03.2016
ВОЛОНТЕР Општине Врачар О. П. нападнут је синоћ око 19.15, у Његошевој улици 54, код просторија СНС, док је лепио плакате за данашњу трибину "Може ли пристојно?". Према саопштењу поменуте локалне самоуправе. ВОЛОНТЕР… »

Хаос У Рузвелтовој: Трамваји стајали, бахати возач блокирао саобраћај

Блиц 09.03.2016
Трамвајски саобраћај на линијама 3 и 12 у Рузвелтовој улици, у смеру ка Вуковом споменику око 17 сати био је у застоју због непрописно паркираног аутомобила, рекли су у ГСП -у. Наиме, Ауди Q3 био је паркиран на шинама и тако је… »

Руже за геронтодомаћице: Док се Београд буди, ви бринете о онима који од вас зависе

Блиц 09.03.2016
Поводом прославе Дана жена градоначелник Београда Синиша Мали обишао је јутрос пункт службе Помоћ у кући Геронтолошког центра Београд, на Савском венцу. Он се захвалио присутним дамама, градским геронтодомаћицама, на… »

Штаб За Ванредне Ситуације: Пуна приправност у Београду због елементарних непогода

Курир 09.03.2016
БЕОГРАД - Градоначелник Београда Синиша Мали председавао је данас седницом Градског штаба за ванредне ситуације у Старом двору, која је одржана поводом најављених хидрометеоролошких прилика. Штаб је заседао у проширеном… »

Пораст Водостаја Дунава: Забрањено паркирање у зони куле Небојша

Курир 09.03.2016
БЕОГРАД - Због пораста водостаја на реци Дунав у зони куле „Небојша” и увођења редовне одбране од поплава, од четвртка, 10. марта биће затворена „водена рампа“ и забрањен улаз моторним возилима у зони куле. Из Беоком… »

Мали Са Геронтодомаћицама: Ускоро отварање Дома за старе на Звездари

Курир 09.03.2016
Град Београд ће наставити да подржава најстарије суграђане, изјавио је данас градоначелник Београда Синиша Мали и најавио да ће у наредних неколико недеља бити отворен Дом за старе на Звездари. "Богатство једног града и… »

Синиша Мали на кафи са жена предузетницама: Економски јака и самостална жена лакше се носи са проблемима

Блиц 08.03.2016
Жене предузетнице прославиле су Осми март у Конаку књегиње Љубице разговарајући о проблемима са којима се свакодневно сусрећу у својим пословима са градоначелником Београда Синишом Малим. - Месецима тражим локал у коме… »

Фото Ово Је Куца Која Је Јутрос Преживела Пожар У Нбг: Сивог ће удомити добри људи!

Курир 09.03.2016
У стравичном пожару који је рано јутрос захватио стан у улици Милутина Миланковића 40 у Новом Београду живот су изгубили Нада Атанацковић (89) и њен син Мића Атанацковић (60), а само пуком срећом трагедију је избегао… »