Извор: Телеграф архива вести 09.03.2016

Вратио Се Шенген! Словенија ПРЕСЕКЛА - БАЛКАНСКЕ РУТЕ више нема

Телеграф 09.03.2016
Словенија од поноћи поново у потпуности примењује Шенгенски споразум на својој граници са Хрватском. Словенија од поноћи поново у потпуности примењује Шенгенски споразум на својој граници са Хрватском, јавила је словеначка… »

Јокић Доминирао И "Залепио" Ентонија: Тренер Денвера дао нови надимак Србину! (ВИДЕО)

Телеграф 09.03.2016
Српски кошаркаш један од најзаслужнијих за победу Нагетса над Њујорком * Бобан Марјановић се није уписао у стрелце у тријумфу Спарса над Минесотом, за коју поново због повреде није играо Немања Бјелица. Фантастично вече у… »

Велика Акција Еуропола И Српске Полиције: Овако је пао 21 држављанин Србије због шверца дроге! (ФОТО)

Телеграф 09.03.2016
На територији Шпаније и Чешке откривено је десет лабораторија са најмодернијом опремом за узгој марихуане у вештачким условима. Заплењено је више од 4.500 стабљика ове биљке, као и знатна сума девиза, стечена… »

У РУЧНОМ ПРТЉАГУ путника на лету за Париз пронађена БЕБА!

Телеграф 09.03.2016
Беба је пронађена на лету 1891 компаније "Ер Франс" који је ишао из Истанбула за Париз. Француске власти су саопштиле да је у ручном пртљагу путника на лету авио-компаније “ Ер Франс” пронађена беба, као и да је поводом… »

Прво што је Шарапова обукла после признања о допингу покренуло је полемику у свету (ФОТО)

Телеграф 09.03.2016
Рускиња је и даље у Лос Анђелесу, где је и организовала конференцију на којој је саопштила информацију о допинг тесту. Руска тенисерка Марија Шарапова од 12. марта ће званично бити суспендована због тога што је пала на… »

Србија Под Водом, Из Минута У Минут: Поплављено 710 кућа, ЖАНДАРМЕРИЈА и ВОЈСКА на терену! (ФОТО) (ВИДЕО)

Телеграф 09.03.2016
Припадници Министарства унутрашњих послова - сектора за ванредне ситуације, Ватрогасно-спасилачке јединице, Жандармерија и Војска Србије налазе се на терену, где су ангажовани на евакуацији угрожених грађана. У укупно 16… »

Филмска Драма У Гсп: Путница села за волан аутобуса и изазвала УДЕС!

Телеграф 09.03.2016
Када се жена пробудила, села је за волан аутобуса и стартовала мотор. Како није вична у управљању аутобусом, ударила је у паркирани "Соларисов" аутобус, а затим побегла. Једна путница искористила је непажњу возача и села за… »

Стижу Нам "Српски Пејпалови": Сјајна вест за све потрошаче!

Телеграф 09.03.2016
Сада и небанкарске институције захваљујући Закону о платним услугама, могу да се баве пружањем платних услуга или издавањем електронског новца. Србија ће ускоро добити прве институције електронског новца, српских пејпалова… »

РАК НЕ ТРЕБА ЛЕЧИТИ, ЉУДЕ ТРЕБА ПУСТИТИ ДА УМРУ: Срамотна тврдња овог научника ће вас шокирати

Телеграф 09.03.2016
Рак је једна од највећих опасности која вреба људски род, а овај лекар каже да не треба тражити лек јер је рак боља смрт од многих других. Лично, не донирам новац у сврху истраживања лека за рак, а разлози за то су бројни… »

У порасту водостај Саве у Босанском Броду и Шамцу!

Телеграф 09.03.2016
Река Сава се излила у небрањеном подручју, а у месту Орубица и даље је заплављено 12 објеката, али вода није ушла у куће. Стање на заплављеним подручјима у Бијељини (Амајлије и Јања) и Зворнику је под контролом и… »