Извор: Ало архива вести 12.03.2016

Гага стигао у "Кафану код бесмртних"

Ало 12.03.2016
Одлазак легенде Драгана Николића пропраћен је и мењањем чувене слике на којој велики покојни уметници седе у кафани. На њој је сада и Гага који улази на ово чувено место звано "Кафана код бесмртних". Тако се придружио… »

Мртвог младића ставили да седи као да је жив (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Фернандо де Хесус Диаз Беато (26) усмрћен је у ватреном обрачуну у Сан Хуану, а његова породица га на комеморацији није поставила у сандук. Они су његово тело положили да седи са отвореним очима и са цигаром у руци. Хесус је… »

Гога: Давали ми да једем као кучету! (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Слободоумна играчица Гога Алексић открила је Лепом Мићи да јој је мама у детињству била болесна, а да она није имала шта да једе. Играчица Гога Алексић у интимном разговору са певачем Лепим Мићом открила је тужне детаље… »

И кад будем мртав и бео, хтео бих да будем каква-таква светиљка

Ало 12.03.2016
Покојни Гага Николић умео је своју духовитост да пренесе и на седму силу. Када му се није причало за медије, вртео је неколико истих реченица као изговоре „боле ме леђа и не могу да причам“, „бринем о болесној мајци и… »

Ракете откривене на Аеродрому у Београду

Ало 12.03.2016
На аеродрому “Никола Тесла” у Београду пронађене су две ракете са експлозивним пуњењем које су транспортоване из Бејрута преко Београда и Лондона за Портланд у Америци. Ракете дужине 1,5 метара биле су у пртљагу авиона на… »

Потписом потврдила да је - мртва! (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Ако немате пријављено пребивалиште јер сте мртви, то морате и да потврдите лично. Не, није никаква лоша шала или нешто слично. У питању је класично проклетство папирологије, тако својствено делу света који познајемо као… »

Магаре у вожњи центром Београда! (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Имајући у виду то да је Београд највећи град у Србији, онда не чуди чињеница што се у њему могу видети ствари и ситуације које пре личе на сцене из филмова Емира Кустурице! ако никад нисте видели живог магарца на крову… »

Шашићу, скочи са Бранковог моста!

Ало 12.03.2016
Фолк певач Аца Лукас поручује Шашићу да скочи са Бранковог моста, као и да хитно посети психијатра или психолога. Естрадни рат између певача и бивших другара Аце Лукаса и Жељка Шашића оживео је када је овај други… »

Ово је нова Динкићева песма за Кикија (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Млађан Динкић се на Твитеру похвалио својом новом песмом коју је направио за Кикија Лесендрића из "Пилота". Динкић је на овој друштвеној мрежи поделио нову песму "Пилота", за коју је правио музику, а текст је Кикијев. Хајде… »

Без сна вечерас и сутра увече

Ало 12.03.2016
Око 1.000 припадника Сектора за ванредне ситуације, припадника Војске Србије и МУП-а, као и Жандармерије, упућено је у источну Србију на шест критичних и потенцијално критичних тачака. Предраг Марић каже да ће вечерас и… »