Извор: Ало/Забава архива вести 12.03.2016

Станија показала и гузу и груди! (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Старлета Станија Добројевић новом фотком запалила је мушке пратиоце на Инстаграму. Она је објавила фотку на којој јој се не види глава, али су зато груди и гуза у првом плану. Као изговор за качење ове сличице написала је… »

Ово су нова правила за све учеснике! (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Нови ријалити шоу "Парови 2" почео је синоћ на ТВ "Хепи", а са новим учесницима стигла су нова правила, као и повећани износ главне награде. Вечерас је почео нови ријалити "Парови 2" у оквиру актуелне, четврте сезоне… »

Тамара Ђурић опалила голи селфи! (ФОТО 18+)

Ало 12.03.2016
Клаберка Тамара Ђурић у мрежастом костиму и црном доњем вешу подигла притисак мушким пратиоцима. Клаберка Тамара Ђурић провокативном фотографијом, коју је објавила на друштвеним мрежама, подигла је притисак мушким… »

Узела 2.000 евра за Парове, па побегла на Фарму

Ало 12.03.2016
Јелена Милошевић Балерина је од продуцената "Парова" унапред узела 2.000 евра за улазак у ријалити "Парови", а онда је побегла на "Фарму 7". Као једна од најинтригантнијих учесница прошле сезоне сеоског ријалитија Балерина је… »

Номиновани ове недеље су Сашка и Бане! (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Номиновани фармери ове недеље су Сашка Каран и Бане Ђокић, а неко од ово двоје такмичара напустиће имање у Лисовићу у понедељак. Фармери су вечерас одлучили да између Николе Лакића и Сашке Каран, певачицу пошаљу у… »

Овом песмом ћемо се представити Европи! (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Певачица Сања Вучић вечерас је у специјалној емисији на РТС-у представила нумеру којом ће се такмичити на предстојећој Евровизији. Млада певачица Сања Вучић вечерас је на РТС-у извела песму којом ће нас представљати… »

Колико често се пере брусхалтер?

Ало 12.03.2016
Да ли брусхалтер треба прати баш после сваког ношења или му то штети? Брусхалтери, нарочито они са "пуњењима" и фишбајном, нису у љубави с веш машином. Са друге стране, управо ова врста грудњака позната је по… »

Мртвог младића ставили да седи као да је жив (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Фернандо де Хесус Диаз Беато (26) усмрћен је у ватреном обрачуну у Сан Хуану, а његова породица га на комеморацији није поставила у сандук. Они су његово тело положили да седи са отвореним очима и са цигаром у руци. Хесус је… »

Гога: Давали ми да једем као кучету! (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Слободоумна играчица Гога Алексић открила је Лепом Мићи да јој је мама у детињству била болесна, а да она није имала шта да једе. Играчица Гога Алексић у интимном разговору са певачем Лепим Мићом открила је тужне детаље… »

Потписом потврдила да је - мртва! (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Ако немате пријављено пребивалиште јер сте мртви, то морате и да потврдите лично. Не, није никаква лоша шала или нешто слично. У питању је класично проклетство папирологије, тако својствено делу света који познајемо као… »