Извор: Ало/Забава архива вести 12.03.2016

Магаре у вожњи центром Београда! (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Имајући у виду то да је Београд највећи град у Србији, онда не чуди чињеница што се у њему могу видети ствари и ситуације које пре личе на сцене из филмова Емира Кустурице! ако никад нисте видели живог магарца на крову… »

Шашићу, скочи са Бранковог моста!

Ало 12.03.2016
Фолк певач Аца Лукас поручује Шашићу да скочи са Бранковог моста, као и да хитно посети психијатра или психолога. Естрадни рат између певача и бивших другара Аце Лукаса и Жељка Шашића оживео је када је овај други… »

Ово је нова Динкићева песма за Кикија (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Млађан Динкић се на Твитеру похвалио својом новом песмом коју је направио за Кикија Лесендрића из "Пилота". Динкић је на овој друштвеној мрежи поделио нову песму "Пилота", за коју је правио музику, а текст је Кикијев. Хајде… »

Ево ко улази у нове "Парове"! (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Вечерас почиње нови ријалити - "Парови 2", односно "Парови у Паровима". Вечерас у 21 час на ТВ "Хепи" почиње нови ријалити шоу "Парови 2", односно "Парови у Паровима". Нови учесници ће боравити у простору издвојеном од… »

Ава не пере гаће?!

Ало 12.03.2016
Учесница "Парова" Далила Морено оптужила је старлету Аву Карабатић да не пере доњи веш. У жару свађе старлете Далила Морено и Ава Карабатић у ријалитију „Парови“ изговориле су једна другој разне негативне ствари. Након… »

Ајфонка: Волим Вука и недостаје ми!

Ало 12.03.2016
Тијана нам је открила и да се чула са својим бившим дечком и бившим учесником најгледанијег ријалити шоу програма "Парови" - младим музичарем Вуком Мобом. Подсетимо се, он је изјавио да га је разочарала јер је спавала са… »

Несторовић улази у "Парове"!

Ало 12.03.2016
Вечерас стартују "Парови 2", а како "Ало.рс" сазнаје, један од нових укућана је и Дејан Несторовић. У нову кућу "Парова" вечерас ће ући око 20 нових учесника, а како "Ало!" сазнаје, један од њих је и Дејан Несторовић… »

Црни постао ћелав! (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Ди џеј Милан Ђорђевић Црни у ријалитију "Фарма" променио је изглед, тако што је обријао главу. Учесник "Фарме 7" Милан Ђорђевић Црни решио је да промени имиџ на најпознатијем имању у Србији, па је узео бријач у руке… »

Андрија посветио песму Гаги Николићу!

Ало 12.03.2016
Глумац Андрија Милошевић поздравио се са Драганом Николићем кроз стихове песме коју му је посветио. Популарног глумца Андрију Милошевића веома је погодила смрт глумачког великана Драгана Николића, као и многе његове… »

"Син ме сваки дан види голу!"

Ало 12.03.2016
Бивша Плејбојева зечица Кендра Вилкинсон Баскет данас је ријалити звезда и мајка, а своју прошлост не скрива од свог сина (6). Кендра јако цени Хјуа Хефнера, у чијој је вили живела годинама, и сматра да је важно да га њен… »