Извор: Ало/Забава архива вести 12.03.2016

Боли вас врат? Ево решења!

Ало 12.03.2016
Ако вас боли врат, или желите да се решите вишка килограма, јапански стручњак каже да ће вам помоћи ова вежба. Ако желите да смршате, можда ће вам помоћи ова једноставна вежба. Научник из Јапана, Фукутсудзија… »

Чеда Чворак: Открио сам све тајне (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Музичар Чеда Чворак написао је књигу. Он каже да се његово дело зове "Преко трња до звезда" и да је ту открио оно што никада није хтео да каже новинарима. Погледајте о чему је још причао:… »

Дагласу остало неколико месеци живота?!

Ало 12.03.2016
Мајкл Даглас (71) је пре неколико дана отпутовао на Бермуде, наводно на одмор, али је откривено да му се вратио рак грла, који је оперисао 2010. године и да жели тамо да проведе вероватно последње месеце живота. Извор близак… »

Јелена Крунић вечерас улази у "Парове 2"!

Ало 12.03.2016
Го-го играчица Јелена Крунић, коју смо упознали у "Фарми", спремна је да се усели у конкурентски ријалити "Парови 2". Баш као што смо јуче писали, нови ријалити почиње вечерас, а биће саставни део "Парова". Јелена Крунић… »

Весни Ривас опада коса (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Синоћ су певачице Слађана Петрушић и Весна Ривас решиле да се офарбају. Док је Гастоз фенирао Слађу, Зорица Дукић је фарбала Весну. Међутим, после фарбања, када је певачица покушала да се рашчешља, сви учесници… »

Марко дигао жири на ноге (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Марко Бошњак био је звезда синоћне епизоде "Пинкових звездица". Он је извео песму Џеси Џеј "Мамма кновс бест" и зарадио стојеће овације. Његова мајка каже да му је она омиљена певачица. "Ти си Божје дете. Ово је… »

Маци севнуло голо међуножје (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Босанска старлета Маца Дискреција уживала је синоћ седећи у крилу код Владимира Томовића и то огрнута пешкиром. Она се мазно врпољила и увијала у крилу кршног Црногорца који је држао руку на њеној задњици, све док није… »

Филип мазио Мају (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Филипа Ђукића изгледа нико неће скинути са трона главног заводника. Он је синоћ лежао поред Маје Милошевић коју је чешкао по руци. Међутим, то није могао да ради у миру јер се појавила љубоморна Цеца, са којом се… »

Пљачка века пропала због правописне грешке

Ало 12.03.2016
Због једне правописне грешке хакери остали без жељеног плена од милијарду долара. Због правописне грешке у налогу за новчани трансфер заустављен је низ трансакција којима су хакери покушали да извуку милијарду долара преко… »

Ко следећи лети из "Парова"?

Ало 12.03.2016
Синоћ су у "Паровима" одржане номинације. Шесторо учесника сада је у борби за останак у лускузној вили. Публика је номиновала Весну Ривас. Од стране укућана номинован је Бранислав Радонић Брендон. Продукција је номиновала… »