Извор: Ало/Забава архива вести 12.03.2016

И Цеца се опростила од Драгана Николића (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Вест о смрти легенде српског глумишта погодио је и фолк звезду Цецу Ражнатовић. Она се попут многих славних личности опростила од Драгана Николића на свом Инстаграму. - Последњи поздрав легенди српског глумишта - написала… »

Мигранти, овако се секса!

Ало 12.03.2016
Предузимљиви и практични Немци направили су званично упутство за мигранте у којем их уче шта је то секс?! Да не би дошло до забуне, упутства су врло једноставна и практична, а праћена су цртежима који додатно… »

Ајфонка и Мими Оро лумповале до јутра (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Тијана Ајфон није желела да слободних 18 сати ван ријалитија проведе у миру и са породицом, већ је брже боље боље похитала у ноћни провод. Као што је јуче и обећала, она се након соларијума упутила у ноћни клуб, а… »

Рат на Фарми због хране (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Фармери се све чешће сукобљавају због хране, а јутрос су се Марина и Немања жестоко посвађали. За Марину многи учесници тврде даје прождрљивица, а овог јутра када је хтела да спреми храну за остале фармере, Немања ју је… »

Данијела и Змај на саслушању због проституције

Ало 12.03.2016
Полиција ће саслушати Данијелу Поплићановић, учесницу ријалитија "Парови" која је јавно признала да је за секс са Змајем добила новац од продукције. Учесница ријалитија "Парови" Данијелуа Поплићановић и Змај од Шипова… »

Засуците рукаве, време је за чишћење!

Ало 12.03.2016
Иако ово кишовито време чини да смо још у зимском сну, пролеће куца на врата. Ни Ускрс није далеко, а треба га дочекати како доликује – у блиставом дому. Ево неколико савета како да детаљно очистите кућу. Ако сте… »

Миљана са мамом улази у "Парове 2"

Ало 12.03.2016
Две сигурне учеснице у новом ријалитију "Парови у Паровима" су Миљана Кулић и њена мајка Марија. За нови шоу програм може се рећи да ће то бити "Парови 2", пошто ће још неки учесници прећи из актуелног ријалитија у… »