Забава архива вести 12.03.2016

Паровима Подигли Главну Награду: Ушли нови такмичари, ево ко ће правити хаос

Курир 12.03.2016
У лускузну вилу у Земуну усељавују се нови такмичари, а први је ушао Зоран Радојковић Пиле. Вечерас је почео нови ријалити "Парови 2" у оквиру актуелне сезоне "Парова". У посебан простор, ван луксузне виле, уселиће се 20-ак… »

Тамара Ђурић опалила голи селфи! (ФОТО 18+)

Ало 12.03.2016
Клаберка Тамара Ђурић у мрежастом костиму и црном доњем вешу подигла притисак мушким пратиоцима. Клаберка Тамара Ђурић провокативном фотографијом, коју је објавила на друштвеним мрежама, подигла је притисак мушким… »

Тијана Ајфон открила шта је све радила када је изашла из Парова

Свет 12.03.2016
Тијана Ајфон излазила је у спољашњи свет, а након тога је открила да се чула са бившим дечком али и цимером, Вуком Мобом. Подсетимо се, он је изјавио да га је разочарала јер је спавала са Жељком Стојановићем у… »

(Фото) Због Мирослава Је Дрхтао Студио Цеца: Хладан зној ме облио!

Курир 12.03.2016
Светлана Ражнатовић поново је у црвеној столици и оцењује кандидате а њеном доласку највише су се обрадовале њене колеге. Због тога, Мирослав Илић и Бора Ђорђевић пожелели су да направе селфи фотографију са њом. Али… »

(Видео) Најслађе Пријатељство: Кенгур ухапсио полицајца својом љупкошћу

Курир 12.03.2016
Полицајац Скот Мејсон из Аустралије прихватио је и брине о малом кенгуру чију је мајку убио несавестан возач. Пошто је камион ударио и убио његову мајку на аутопуту у западној Аустралији, мали кенгур био је приморан да нађе… »

АКО ИКАДА ВИДИТЕ ОВАКВОГ МОЉЦА НА ВАМА: Баците све и одмах га склоните са себе! Озбиљно, није шала

Курир 12.03.2016
Чак и људи који се смртно плаше буба, обично немају проблем са мољцима. Како би и имали? Они не гризу, споро се крећу и не желе нишћтга више него да своје вече проведу летећи у круг ово ваше лампе на трему. Али нису… »

Далила Морено Згорзила Изјавом: Ава Карабатић не пере гаће!

Курир 12.03.2016
Учесница "Парова" Далила Морено оптужила је старлету Аву Карабатић да не пере доњи веш. Током свађе Далила и Ава рекле су свашта једна другој, након оптужби да краде чизмице, Моренова је поручила Карабатићевој да не… »

Постоји Стравична Мистерија Иза Ове Фотографије: Нико до сада није успео да је реши!

Курир 12.03.2016
Нормално, када полиција ухапси и стави иза решетака серијског убицу, то значи крај страховања и панике у мислима. Али, нажалост, дела неких убица настављају да нас прогањају. Управо је то био случај са озлоглашеним… »

Неће Више Да Се Скида, Циљ Јој Је Да Буде Фина: Атина Ферари довела пса у ријалити

Курир 12.03.2016
Као што је и најављено Атина Ферари је вечерас ушла у "Парове 2". Она је у вилу стигла са псом Огијем, којег је добила у међувремену од драге особе. "Он је мени као дете. Надам се да ће мо дозволити да га виђам", рекла је… »

Змај Одлепио За Крунићевом Волим девојке које не носе брус! Јелена: Мени не требају гаћице

Курир 12.03.2016
Илија Граховац није могао да остане равнодушан на Јелену Крунић, нову такмичарку ријалитија "Парови 2". Он је играчици упутио комплименте, на шта му је и она одговорила. "Јелена, мени је тако драго што девојке као што сит и… »