Забава архива вести 12.03.2016

Зекослав, Зликовски и Бубимир: Омиљени ликови из цртаћа се на хрватском зову овако Зекослав Мрква и Патак Дарко Пашко Патак…

24 Сата 12.03.2016
Цртаћи су обележили наша детињства и није ретко да причамо о њима, али када бисмо причали с пријатељима из Хрватске могли бисмо да се збунимо, јер смо неке јунаке знали под потпуно различитим именима. Зекослав Мрква и… »

Колико често прати брусхалтер?

Радио 021 12.03.2016
Брусхалтери, нарочито они са "пуњењима" нису у љубави с веш машином. Са друге стране, управо ова врста грудњака позната је по "упијању" зноја, те се неретко поставља питање колико често их треба прати? Пречесто прање… »

Научници пронашли начин да униште супербактерију

Б92 12.03.2016
Због њене отпорности на антибиотике досад су је називали супербактеријом. Међутим, МРСА би убудуће могла да буде само обична бактерија. МРСА је највећи узрочник инфекција у болницама и други највећи узрочник смрти од… »

Маска Против Обешених Груди: 3 састојка за лепши деколте

Курир 12.03.2016
Груди с годинама губе своју чврстоћу и еластичност. Природни процес може се успорити помоћу маске од само 3 састојка која ће помоћи да груди што дуже остану чврсте и подигнуте. Промене на женским грудима највише су… »

Тијана Ајфон Признала: Ево шта сам радила када сам изашла у спољни свет!

Курир 12.03.2016
Тијана Ајфон излазила је у спољашњи свет а након тога је открила да се чула са бившим дечком али и цимером, Вуком Мобом. Подсетимо се, он је изјавио да га је разочарала јер је спавала са Жељком Стојановићем у ријалитију… »

Калифорнија не жели да помера време

Б92 12.03.2016
Државе Европе и Северне Америке, укључујући и савезне државе САД, током једне календарске године два пута коригују локално време – на јесен један сат уназад, а на пролеће један сат унапред. Реч је о летњем… »

Изгледа Као Фотографија Жене У Бикинију: Погледајте још једном, преварили сте се!

Курир 12.03.2016
Ако некада наиђете на радове Мета Сторија, помислићете да је он фотограф, јер се на већини његових радова налазе жене које пливају или роне под водом са светлом које се савршено рефлектује са њихових тела. Ипак, ако… »

Историја пољубаца

Мондо 12.03.2016
Некад је морао да "падне" и први пољубац у историји човечанства... С обзиром на то да је у нашем времену љубљење прилично заступљено и волимо сви да га ревносно упражњавамо, врло је могуће да никада нисмо стали и… »

Потписом потврдила да је - мртва! (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Ако немате пријављено пребивалиште јер сте мртви, то морате и да потврдите лично. Не, није никаква лоша шала или нешто слично. У питању је класично проклетство папирологије, тако својствено делу света који познајемо као… »

Магаре у вожњи центром Београда! (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Имајући у виду то да је Београд највећи град у Србији, онда не чуди чињеница што се у њему могу видети ствари и ситуације које пре личе на сцене из филмова Емира Кустурице! ако никад нисте видели живог магарца на крову… »