Извор: Курир/Економија архива вести 23.03.2016

Премијер Покрајине Хесен: Србија је добро место за инвестиције

Курир 23.03.2016
ВИСБАДЕН - Србија је добро место за инвестиције и то би требало искористити, како би млади људи имали добру перспективу, изјавио је данас у Визбадену премијер немачке Савезне покрајине Хесен Фолкер Буфије, у разговору са… »

Треба Вам Посао: Влада Србије тражи директора ЕПС

Курир 23.03.2016
БЕОГРАД - Влада Србије је данас објавила конкурс за избор директора Електропривреде Србије, а пријаве могу да се пошаљу у року од 30 дана. Директор ће бити именован на период од четири године. Кандидат не може да буде члан… »

Динар У Стагнацији: Евро данас 122,8 динара

Курир 23.03.2016
БЕОГРАД - Динар је данас задржао приближну вредност према евру и званични средњи курс је 122,8650 динара за један евро, саопштила је Народна банка Србије. Евро кошта пет пара више него јуче када је курс био 122,8144 динара… »

Министар Антић: Србијагас неће закочити отварање поглавља

Курир 23.03.2016
БЕОГРАД - Министар рударства и енергетике Александар Антић каже да ће реструктурирање Србијагаса бити завршено до 1. јула, као и да Енергетска заједница не може да успори отварање преговарачких поглавља са ЕУ. Антић… »

Вучић На Франкфуртској Берзи Позвао Немачке Инвеститоре: Подршка Србији на европском путу је част!

Курир 23.03.2016
БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић посетио је данас Франкфуртску берзу и том приликом истакао важност сарадње српских и немачких привредника. "Ово је сјајна прилика да српски представници прошире своје знање и… »

Азут Медиа д.о.о. , најбржи пут до фирме!

Курир 23.03.2016
Азут Медиа издаје већ друго штампано издање пословног именика ''Моја Делатност'', који садржи корисне пословне информације и контакте предузетника свих категорија, и који ће се дистрибуирати широм Србије. Азут Медиа је фирма… »

Банкари Тврде: Све више рачуна у Србији ћемо плаћати преко интернета

Курир 23.03.2016
Електронско банкарство у Србији је у замаху и биће све присутније, али држава мора да направи бољу законску регулативу и олакша његов развој, сматрају учесници конференције "Дигитално банкарство и економија - трговина… »

Активни менаџери дижу глас, али не дирају провизије

Курир 23.03.2016
Одлив милијарди из фондова који користе активне стратегије се наставља и за последњих 12 месеци у САД је достигао скоро 245 милијарди долара, док је прилив у пасивним фондовима износио чак 408 милијарди. Сада кад су изгубили у… »

ЛМЕ уводи строжа правила трговања

Курир 23.03.2016
Лондонска берза метала обавезаће банке, хеџ-фондове и трговце да пријаве знатно повећање обима активе у свом поседу, као и да образложе зашто је нагомилавају. Лондонска берза метала (ЛМЕ) намерава да уведе правила која ће… »

БУНТ: Трговци неће да раде недељом и празником

Курир 23.03.2016
Представници продаваца тврде да се овом иницијативом неће смањити промет и број запослених, иако послодавци од тога стрепе. БЕОГРАД - Форум синдиката југоисточне Европе, чији је члан и Србија, тражи законску забрану рада у… »