Извор: Курир/Свет архива вести 23.03.2016

Фото Брука Палата Албанија Светлела Погрешно Почаст жртвама у Бриселу одали смо румунском заставом?!

Курир 23.03.2016
БЕОГРАД - Европа је синоћ засветлела у бојама белгијске заставе - црно-жуто-црвено, у знак поштовања страдалима у јучерашњој серији терористичких напада на белгијску престоницу. А Београд... Светлео је и Београд… »

(Видео) Нема Им Ни Трага: Брат и сестра нестали у терористичким нападима у Бриселу

Курир 23.03.2016
Александар и Саша Пинчовски чекирали су се на пункту "Американ ерлајнза" баш кад је одјекнула експлозија и од тада им се губи сваки траг, нема их нигде! Фриендс миссинг Сасцха Пинцзовски & бротхер: Плеасе схаре со тхат иф… »

Храбра Бриселка Мари: Не дам да ме терористи уплаше!

Курир 23.03.2016
Усред метежа и полицијских рација, Мари Робер је села на бицикл и у знак пркоса против тероризма возила круг око Европског парламента. "И дон'т вант то бе сцаред," Роберте саид. "Мостли, И ам јуст сад. Бут лифе гоес он."… »

(Видео) У Част Брисела: Овако су светски градови засијали у бојама белгијске заставе

Курир 23.03.2016
После терористичког напада на Брисел, многи светски градови одали су почаст жртвама тако што су засијали у бојама белгијске заставе. Од самог Брисела па до Дубаија, на овај начин пружала се подршка Белгији у борби против… »

ВАН ПАМЕТИ: Украјински безбедњак сумња да су Руси криви за напад у Бриселу

Курир 23.03.2016
Напади у Бриселу су подстакли још један вербални окршај Украјине и Русије, након што је начелник украјинске сигурносне службе (СБУ) "наговестио" могућу руску одговорност за ту трагедију, због чега га је руски премијер… »

(Видео) Нема Загрљаја За Обаму: Како је Кастро вешто избегао поздрав америчког лидера

Курир 23.03.2016
Амерички председник Барак Обама посетио је Кубу отварајући тако нову страницу историје у односима две земље. Он је први амерички лидер који је у последњих 88 година посетио ову латиноамеричку земљу. Сви су са нестрпљењем… »

Почео Рат У Европи: Експлозије су чин пред којим се треба мобилисати!

Курир 23.03.2016
Опасност већа него што је била пре напада у Паризу у новембру 2015. додине, каже француски премијер Валс. БЕОГРАД - Крвави терористички напади у Белгији подигли су на ноге целокупну светску јавност, а највиши државни… »

Крвава Свадба: Два Алжирца ножевима напала сватове у Бечу!

Курир 23.03.2016
БЕЧ - Једном бечком пару дан венчана требало је да буде најлепши дан у животу, међутим он се претворио у хорор. Пар који се венчао у суботу наставио је свадбено весеље у Абсберг улици у бечкој оштини Фаворитен. Међутим… »

(Видео) Херој Са Аеродрома: Захваљујући Алфонсу седморо људи избегло је смрт!

Курир 23.03.2016
У јеку напада који су јуче захватили Брисел, истакло се и неколико људи по својој хуманости и несебичности. Друштвене мереже су једног човека са аеродрома прогласиле херојем након што је помогао неколицини људи. Подсетимо… »