Наука & Технологија архива вести 26.03.2016

Унапређени Гмаил ће вас одушевити

Мондо 26.03.2016
Гоогле је свој Гмаил сервис унапредио па сада можете очекивати и овакве нотификације. Фото: Промо/Гмаил Гмаил Гмаил има нови систем који ће упозоравати кориснике уколико су неки имејлови опасни, или долазе са небезбедних… »

Твитцх гледаоци мењају цену игре

Мондо 26.03.2016
Овако игру можете платити јефтиније. Студио БетаДварф је осмислио генијалну рекламну кампању за своју нову акционо-картичну игру Форцед Сховдовн – што је популарнија на сервису Твитцх, то ће јој бити нижа цена када се буде… »

Апатин: Загађење у резервату природе "Горње подунавље"

Радио 021 26.03.2016
"Војводинашуме" данас су саопштиле да се припадници све четири службе тог јавног предузећа налазе на терену код Апатина где се догодио еколошки инцидент и у контакту су са надлежним државним и инспекцијским органима, како… »

ВАТРЕНИ ОБРАЧУН НА КОСОВУ: Убијен бизнисмен у Ораховцу

Правда 26.03.2016
Власник аутобуске компаније "Менди" Нуредин Кастрати убијен је данас у селу Зрзе у општини Ораховац, а полиција наводи да је ухапшен осумњичени за убиство. Косовска полиција наводи да је ухапшен власник компаније "Јупи" чији… »

Костић постаје "краљ шећера"?

Радио 021 26.03.2016
Власник компаније "Суноко” Миодраг Костић купио је шећерану "Те-То” у Сенти и тако увећао удео на тржишту шећера у Србији. До сада је имао око половине слатког тржишног колача, а куповином око 20 одсто акција… »

ВИДЕО: Спајање теретног свемирског брода са ИСС-ом

Ал Јазеера 26.03.2016
Свемирски теретњак носи готово 3,4 тоне намирница и научне опреме, као што су 3Д принтери и роботске хватаљке. Приватни теретна свемирска летјелица Орбитал АТК ЦРС-6 Цигнус стигла је до Међународне свемирске станице (ИСС)… »

Шта је ВПН, чему служе ВПН апликације и зашто су нам потребне?

Паметни телефони 26.03.2016
Забринути сте за своју безбедност током коришћења интернета, а раније никада нисте размишљали о ВПН-у? Сада је можда право време да почнете! Ево како вам ВПН може помоћи и које су то најбоље ВПН апликације. ВПН… »

Смартпхоне ОнеПлус 3 стиже за неколико месеци

Б92 26.03.2016
Након што је компанија КСиаоми представила свој флагсхип смартпхоне Ми 5 на Мобиле Ворлд Цонгрессу у Барселони, њен ривал ОнеПлус припрема свој смартпхоне. Ради се о смартпхонеу ОнеПлус 3, који ће бити представљен за неколико… »

Коначна пресуда о Трацкманиа Турбо видео игри

Мондо 26.03.2016
Игра која се неће допасти свима! Надео се дуго тражио са Трацкманиа насловима, издавао успехе али и сејао промашаје, као да су годинама покушавали да пронађу своје место “под сунцем”. Коначно су од тога одустали, што је… »

Патентирао уређај који спречава крађу беба

РТВ 26.03.2016
БЕОГРАД - Вишедеценијске сумње да се у породилиштима могу заменити или чак из њих нестати бебе, коначно би могле бити отклоњене. Уређај за биометријску идентификацију родитељства-материнства патентирао је наш млади… »