Putovanja arhiva vesti 07.04.2016

Air Serbia: Jeftinije za Kopenhagen i Stokholm

Air Serbia: Jeftinije za Kopenhagen i Stokholm

Gdestinacija 07.04.2016
Do 18. aprila u prodaji su jeftinije avio karte za letove iz Beograda do Kopenhagena i Stokholma. Kopenhagen (foto: Shutterstock) Jeftine avio karte u okviru ove promocije mogu da se kupe preko Gdestinacije – online ili pozivom našeg Call centra na 011… »
Putujte "Lastom" upola jeftinije

Putujte "Lastom" upola jeftinije

Alo 07.04.2016
Samo uz Alo! ostvarite 50 odsto popusta na karte iz programa autoprevoznika "Lasta". Sakupljajte kupone i sa nama putujte u pola cene. Ukoliko još niste isplanirali gde da otputujete za praznike koji slede, mi imamo odlične vesti za vas. U saradnji sa… »
Od turizma sve bolja zarada

Od turizma sve bolja zarada

Večernje novosti 07.04.2016
Raste broj stranih i domaćih gostiju, ali i devizni priliv u državnu kasu. Zapaženi nastupi Srbije na svetskim sajmovima. Ovogodišnja tema naše ponude su Dunav" i jubilej rođenja Nikole Tesle. U Srbiji je zabeležen rast broja dolazaka inostranih… »
Doživite lepotu Dunava ploveći do Kladova

Doživite lepotu Dunava ploveći do Kladova

Blic 07.04.2016
Lepota Dunava se, kažu mnogi, ne može opisati, ali se može doživeti. Jedan od najlepših načina je sa reke. Upravo to je i današnja ponuda portala Superodmor. Ukoliko danas napravite upit, krstarenje brodom Aquastar Maxim i dva polupansiona u Hotelu… »
Wellness turisti troše više novca

Wellness turisti troše više novca

Hotelijeri 07.04.2016
Sada, više nego ikada ranije, turisti ne žele da odsedaju u hotelima koji imaju samo osnovni sadržaj, već su u potrazi za onima u kojima će se napuniti dodatnom energijom. u potrazi za onima u kojima će se napuniti dodatnom energijom Zeus bath… »
Legenda o gradu od zlata

Legenda o gradu od zlata

Super odmor 07.04.2016
Legenda kaže da negde duboko u južnoameričkim planinama leži izgubljeni grad - Eldorado. Među brojnim koji su ga tražili najdominantniji su bili Španci, koji nikada nisu pronašli grad Inka za koji legenda kaže da je pun zlata. Da li ovaj grad… »
U ovoj zemlji se prodaje celo selo!

U ovoj zemlji se prodaje celo selo!

Vesti online 07.04.2016
Britansko selo Zapadni Heslerton u blizini Skarboroa u Severnom Jorkširu nedavno je ponuđeno na prodaju. Kompleks uključuje 43 kuće, pab, vilu s 21 sobom, niz brojnih građevina različite namene i 800 hektara zemlje. Selo već 150 godina pripada… »