Извор: Н1 Инфо архива вести 13.04.2016

АТП Монте Карло: Зимоњић испао од Марија

Н1 Инфо 13.04.2016
Иако су у Монте Карлу постављени за седме носиоце, Ненад Зимоњић и Едуар Роже-Васлан елиминисани су већ у свом првом мечу на шљаци од Британаца Ендија Марија и Доминика Инглота. Британски тенисери славили су са 2:6, 6:3… »

Николић разговарао са кинеским инвеститорима

Н1 Инфо 13.04.2016
Председник Србије Томислав Николић разговарао је данас у Београду с председником Чајна Балкан Инвестмент корпорације Цангом Ђианђеном о инвестицијама у Србији, саопштено је из Председништва. Директор кинеске компаније казао… »

Болница у којој кућни љубимици помажу лекарима

Н1 Инфо 13.04.2016
Болница Јуравински у канадском Онтарију допушта кућним љубимцима да посећују своје тешко болесне власнике. Посебан програм под називом “Захаријев лавеж за оздрављење” покренула је Дона Џенкинс, након што је њезин… »

Маркез: Био сам на граници

Н1 Инфо 13.04.2016
Победник ВН Америке Марк Маркез признао је да је све време трке био на граници. "Био сам на ивици, поготово ту мислим на предњу гуму. Али, као што кажу, стално учите нешто ново, па сам тако и ја научио на овој трци" Маркез… »

РСФ: Слобода медија у свету знатно угрожена

Н1 Инфо 13.04.2016
Слобода медија знатно је угрожена у свету у периоду од 2013. до 2016. године, саопштила је међународна организација Репортери без граница (Репортерс санс фронтиерес - РСФ), која ће наредне недеље објавити свој годишњи… »

Дачић: Држава да посвети више пажње домаћој пољопривреди

Н1 Инфо 13.04.2016
У условима када се проближавамо ЕУ која намеће своје стандарде, тешко је да се боримо са храном која долази из других земаља, али очекујем да држава више пажње посвети домаћој пољопривреди, рекао је приликом посете… »

БИРН: "Случај Асомакум“ пред Уставним судом Србије

Н1 Инфо 13.04.2016
Адвокат Бранислав Чубрило поднео жалбу Уставном суду на пресуду Привредног апелационог суда којом је потврђена одлука о утврђивању апсолутне ништавости оснивачког акта предузећа Асомакум регистрованог на име Андреја… »

КХЛ: Драма у Магнитогорску, Металург изједначио на 2:2

Н1 Инфо 13.04.2016
Металург је успео да изједначи у финалној серији плеј-офа КХЛ, пошто је славио у четвртом мечу у Магнитогорску са 1:0. Јунак домаћег тима био је Томаш Филипи, који се сјајно снашао после шута Антипина и пласирао пак у… »

Френк Тарнер - побегао са Итона у циркус, завршио као панкер

Н1 Инфо 13.04.2016
Енглески "панкер са гитаром", Френк Тарнер, са својим бендом "Тхе Слеепинг Соулс" синоћ је наступио у Београду. За Н1 је уочи концерта говорио о наступу на Олимпијади, о панку и о томе како је дечко са Итона побегао и… »

Ухапшени Србин и Црногорац због везе с убиствима у Паризу

Н1 Инфо 13.04.2016
Шпанска полиција ухапсила је у среду три особе, међу којима су један Србин и један црногорски држављанин због сумње да су повезани са нападачем који је прошле године убио четири особе у Паризу. Власти Шпаније саопштиле… »