Извор: Вечерње новости архива вести 13.04.2016

Девенпорт уручио кључеве избеглицама: Дом за 36 породица

Вечерње новости 13.04.2016
Шеф делегације ЕУ уручио кључеве породицама које су досад биле смештене у колективном центру у селу Варна. Европа уложила 720.000 евра у градњу објекта у Шапцу. ШЕФ Делегације ЕУ у Србији Мајкл Девенпорт, у среду је у… »

Утакмица у Велсу под присмотром због сумњивог клађења

Вечерње новости 13.04.2016
Фудбалски савез Велса саопштио је данас да истражује сумњиво клађење на утакмице првенства те земље. Фудбалски савез Велса саопштио је данас да истражује сумњиво клађење на утакмице првенства те земље. Екипа Рила је у… »

Ужас у Москви: Тинејџери из забаве на смрт претукли три бескућника (видео)

Вечерње новости 13.04.2016
Московска полиција ухапсила је групу тинејџера која је убила тројицу бескућника, преносе руски медији. Московска полиција ухапсила је групу тинејџера која је убила тројицу бескућника, преносе руски медији. Убиства су се… »

Најјефтинија је вожња на метан

Вечерње новости 12.04.2016
Због високих цена бензина, нафте и ТНГ, возачи се окрећу алтернативним врстама горива. За исте паре дупло више се вози на ЦНГ него на дизел. СРПСКИ возачи у резервоаре својих возила точе, без обзира да ли се ради о дизелу… »

Француска црква најавила мере за јачање борбе против педофилије

Вечерње новости 12.04.2016
Француска католичка црква одлучила је да установи нову независну комисију састављену од секуларних стручњака која ће саветовати бискупе и помагати им у решавању осетљивих случајева сексуалног злостављања деце од стране… »

Помоћ Цркве Музеју жртава геноцида

Вечерње новости 12.04.2016
Потписан протокол о сарадњи Архива СПЦ и Музеја жртава геноцида. Научницима постала доступна архивска грађа у којој се налази мноштво прворазредних сведочанстава о страдању Срба у 20. веку. ПАТРИЈАРХ Иринеј потписао је… »

Завршено суђење Теодора Викторовић кроз сузе викала: Нисам свесно убила баку!

Вечерње новости 12.04.2016
Саслушањем вештака и оптужене, завршено суђење глумици која се терети да је прошле године сатаром убила мајку Љиљану и баку Иванку. НИКАДА не бих могла свесно да убијем баку! Никакви стручњаци ме не могу убедити да сам… »

Полемике Борислав Боровић: Белорусија словенски тигар

Вечерње новости 13.04.2016
После посете министра привреде Жељка Сертића Белорусији, можда је тренутак да се укаже на неке чињенице релативно непознате у нашој јавности о привреди ове државе. ПОСЛЕ посете министра привреде Жељка Сертића… »

Италијански бициклиста суспендован на 18 месеци због коришћења кокаина

Вечерње новости 13.04.2016
Међународна бициклистичка федерација (УЦИ) саопштила је да је Лука Паолини кажњен због "ненамерног кршења антидопинг правила" Италијански бициклиста Лука Паолини суспендован је на 18 месеци пошто је био позитиван на кокаин… »

Николић задржао посао, али му прети суспензија

Вечерње новости 13.04.2016
Тренер Олимпије је, због расистичког испада, у ишчекивању одлуке Фудбалског савеза Словеније, који је покренуо дисциплински поступак против њега. Марко Николић нашао се на стубу срама европских медија и фудбалског света… »