Хроника архива вести 14.04.2016

Разбојник пре 12 година усмртио дечака са Косова

Ало 14.04.2016
За чак четири разбојништва осумњичен је ухапшени Ваљевац Огњен Станковић (31), кога је полиција ухапсила у уторак када је покушао да опљачка пошту у градском насељу Брђани. Како „Ало!“ сазнаје, овај вишеструки… »

Гаги Ђогани: Нисам злостављао дете

Курир 14.04.2016
Гаги се у пратњи адвокатице јуче ујутру појавио у полицији, где је негирао да је малтретирао и пратио малолетног Марка Ј. и претио му. БЕОГРАД - Певач Газмен Гаги Ђогани саслушан је јуче у полицији по налогу Другог основног… »

Певачица убијена металном шипком која је на насипу

Ало 14.04.2016
С обзиром на то да је дошао до тачног времена рођења, и певачице Јелене Марјановић, али и њеног супруга Зорана, наш астролог Душан Величковић само за читаоце „Ало!“ открива да ће можда чак и данас, а најкасније… »

Друмски разбојник однео око 2,5 милиона динара

Ало 14.04.2016
На аутопуту Београд-Загреб, код скретања за “Икарбус”, јуче око поднева догодила се оружана пљачка. Наоружани нападач пресрео је возило курирске службе “Акс експрес”, која преноси новац, и уз претњу пиштољем… »

Ђаволу прети три године затвора

Ало 14.04.2016
Прво тужилаштво подигло је оптужницу против ултимат фајтера Миљана Ђурашиновића (37), званог Тасманијски Ђаво, због насиља над женом и дететом и недозвољеног држања оружја. Њему је продужен притвор, а прети му до… »

Најновији резултати стручњака: Обдукција недвосмислено показала да Јелена није убијена на насипу!

Србија данас 14.04.2016
Несрећна жена је убијена на другом месту. Тело певачице Јелене Марјановић највероватније је донето и бачено у канал у Црвенки тек у недељу око осам ујутру, дан пошто је породица пријавила њен нестанак, пише Српски… »

Нови трагови у каналу! Исечено шибље и послато на ДНК анализу да би се утврдило...

Србија данас 14.04.2016
Полиција и тужилац и јуче су били на месту на ком је у каналу пронађено Јеленино тело. Сви траже нове доказе и трагове које је убица евентуално оставио, а сад се траже и трагови од возила којим је њено тело довезено. -… »

Јелена познавала убицу, није се бранила

Ало 14.04.2016
Досадашња истрага монструозног убиства Јелене Марјановић (33) из Борче показује да је несрећна жена познавала убицу и да се није бранила када јој је он пришао, сазнаје „Ало!“. На њеном телу нема трагова борбе, а у… »

Црна Гора: Заплењено 9.600 цигарета

Блиц 14.04.2016
Службеници Управе царина Црне Горе су одузели 9.600 цигарета у Подгорици и Колашину, без црногорских акцизних маркица, које су биле намењене уличној продаји. - Приликом контроле спроведене на подручју Подгорице, службеници… »