Хроника архива вести 14.04.2016

Нестао код Сремске Митровице: Полиција 10 дана интензивно трага за Драганом Динићем

Блиц 14.04.2016
Мештани и полиција трагају за Драганом Динићем (48) из села Мартинци код Сремске Митровице последњи пут виђен је у недељу 3.априла у вечерњим сатима и од тада му се губи сваки траг. - Његов рођени брат и ја пријавили смо… »

У: Црној Гори покренуто 45 прекршајних пријава због корупције против јавних функционера

Блиц 14.04.2016
Агенција за спречавање корупције покренула је 45 прекршајних поступака против јавних функционера у Црној Гори за које је утврђено да, супротно закону, обављају дужности извршног директора, председника или члана органа… »

Убиство Татона! Одложен главни претрес

Србија данас 14.04.2016
Главни претрес у поновљеном суђењу навијачу клуба "Партизан" Ђорђу Прелићу за убиство француског држављанина Бриса Татона одложен је данас у Вишем суду у Београду. Наиме, ниједан од сведока се није појавио данас, а… »

Ударио гром у Калуђерици! Горели кров и зидови куће

Србија данас 14.04.2016
Снажне грмљавине у Калуђерици! Данас током снажне грмљавине у Београду око 12.30 настрадала је и једна кућа у насељу Калуђерица - гром је ударио у објекат тако да су кров и зидови су горели. Како сазнајемо, нико није… »

Ужас на Чукарици: Жена ножем избола невенчаног супруга у ходнику зграде

Србија данас 14.04.2016
Припадници Министарства унутрашњих послова Републике Србије ухапсили су у Београду 31-годишњу жену због постојања основа сумње да је починила кривично дело насиље у породици. Осумњичена се терети да је, након краће… »

Упознали смо се кад је он имао 18, а ја 12 година: Погледајте Јеленин интервју у којем прича о љубави са Зораном (ВИДЕО)

Телеграф 14.04.2016
- Упознали смо се када сам ја имала 12, а он 18 година. Нисмо се срели неко време, али смо отпочели везу када је мени било 17 - рекла је убијена певачица. Убијена певачица Јелена Марјановић је у једној емисији на Гранд… »

Полиција стигла испред куће мужа Јелене Марјановић: Екипа форензичара МУП-а фотографише двориште! (ВИДЕО) (фото)

Телеграф 14.04.2016
Полиција је Из куће изнела тепих и неколико црних кеса. После прегледа терена где се испумпава вода у каналу у којем је пронађено тело Јелене Марјановић у Борчи, форензичари МУП су се упутили у кућу Зорана Марјановића… »

Детаљна претрага дворишта куће МУЖА убијене Јелене Марјановић: Испитана и комшиница! (ВИДЕО)

Телеграф 14.04.2016
Како сазнаје наша екипа која је на терену, главни фокус инспектора је шупа која се налази у дворишту куће Зорана Марјановића. Више инспектора тренутно борави у кући Зорана Марјановића и детаљно претражују двориште и… »

Јеленина мајка стигла у кућу Марјановића: Форензичари и даље претражују све спратове и двориште (ВИДЕО)

Телеграф 14.04.2016
У кућу Зорана Марјановића стигла је Јеленина мајка Зорица. Више инспектора тренутно борави у кући Зорана Марјановића и детаљно претражују двориште и шупу, а пристигла је и Јеленина мајка Зорица Крсмановић. ДЕТАЉНА… »

Инспектори се попели на терасе и кров: Однели тепих из куће МУЖА ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ! (ВИДЕО)

Телеграф 14.04.2016
Полиција свакодневно од када је тело Јелене Марјановић пронађено у насипу у београдском насељу Борча претражује терен не би ли дошла до нових доказа који би помогли у расветљавању овог свирепог убиства. Инспектори МУП-а… »