Хроника архива вести 14.04.2016

Сведоци изостали са суђења за убиство ТАТОНА: Један одјављен, други дао - погрешне податке!

Телеграф 14.04.2016
Судија Оливера Пајић најавила је да ће на следеће суђење бити позвана два заштићена сведока. Поновљено суђење једном од вођа навијача Партизана Ðорђу Прелићу, због учешћа у нередима у којима је у центру Београда… »

Страхују да је убијен: Нови детаљи о нестанку сувласника Пинк таксија!

Телеграф 14.04.2016
Његови телефони су искључени одмах након нестанка, због чега и полиција и породица страхују од најгорег могућег сценарија. Породица Мирослава Ранковића (54) пријавила је његов нестанак након што им се није јавио цео дан… »

Гром ударио у кућу у Калуђерици: Гори кров, породица евакуисана! (видео)

Телеграф 14.04.2016
Гром је ударио тачно у кров породичне куће у Улици Бошка Бухе, услед чега је дошло до пожара. Услед грмљавине која се око поднева догодила у Београду, гром је ударио у једну кућу у Калуђерици, и запалио кров на њој… »

Бесан и огорчен зоранов отац: Однели су оно што су хтели, док јеленин убица са чекићем шета градом! (ВИДЕО)

Телеграф 14.04.2016
- Однели су оно што су хтели, док убица чекићем шета градом - рекао је кратко Владимир Марјановић. Форензичари који су цео дан претресали кућу Марјановића отишли су и са собом однели тепих и неколико црних кеса. ШТА ЈЕ У… »

Из куће Марјановића однета сва Обућа: Докази о убиству певачице крију се у ципеларнику?

Телеграф 14.04.2016
Испред породичне куће Марјановића данас је била екипа форензичара и инспректора, а полиција је у присуству сведока претресала је кућу и двориште. После претраге куће и дворишта куће Марјановића, форензичари и инспектори… »

Кров аутобуса ГСП пао путници на главу!

Ало 14.04.2016
Огромно парче метала одвалило се са крова аутобуса на градској линији 53 и пало директно на врат новинарки "24 сата" која је имала ту несрећу да се нађе на задњем седишту аутобуса. Повређена путница збринута у Ургентном… »

Нови инцидент на храму Христа Спаса у Приштини

Политика 14.04.2016
ПРИШТИНА – Приштински медији објавили су фотографије на којима се виде двојица мушкараца како се пењу до највише куполе недовршеног православног храма Христа Спаса у Приштини, што је најоштрије осудио заменик косовског… »

Татонов убица враћен Србији!

Ало 14.04.2016
Дејана Пузигаћу (35), навијача Партизана који је осуђен на 14 година затвора због учешћа у убиству Француза Бриса Татона 2009 године, Грчка је изручила Србији. Пузигаћа, који је у међувремену постао монах Сава, ухапшен… »

Шокантан обрт у истрази: Свекар певачице наводно пао на полиграфу?!

Србија данас 14.04.2016
Владимир Марјановић, свекар убијене певачице Јелене Крсмановић Марјановић, наводно је пао је на неким од кључних питања на полиграфу. Према речима саговорника из истраге сведочење Јелениног свекра могло би да буде кључ… »

Да ли се убица крије иза овог коментара?! У ноћи Јециног нестанка написана језива порука (фото)

Србија данас 14.04.2016
Податак који може да засени цео случај! Скоро две недеље свирепо убиство Јелене Крсмановић њеној породици, рођацима, пријатељима, полицији и грађанима Србије не да мира. Један кометар објављен на сајту портала Курир… »