Хроника архива вести 14.04.2016

Селаковић о пресуди у случају Фримерман

Ало 14.04.2016
Министар правде Србије Никола Селаковић изјавио је данас да има своје лично мишљење, али као министар правде не може да коментарише судске одлуке. Он је, упитан да прокоментарише судску одлуку донету јуче поводом убиства… »

У директном судару погинуо мотоциклиста

Ало 14.04.2016
У тешкој саобраћајној несрећи која се ноћас догодила у центру Београда погинула је једна особа. Удес се догодио на углу улица Кнеза Милоша и Војводе Миленка, када је, из за сада непознатих разлога, возач аутомобила марке… »

Нишлија задобио тешке опекотине у пожару

Ало 14.04.2016
Нишлија М.М. задобио је опекотине другог степена лица и руку у пожару који је избио ноћас око два часа у кући у Улици Стефана Првовенчаног. Према првим информацијама ватра је букнула у поткровљу објекта, а потом се… »

Стефановић: Полиција ће проверити пререгистрације фирми из централне Србије на Косово

Блиц 14.04.2016
Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да ће полиција у сарадњи са осталим државним органима проверити наводе о томе да поједине фирме из централне Србије обављају пререгистрацију на… »

Трагедија у: БиХ Девојчица упала у отвор за отпадне воде и утопила се

Блиц 14.04.2016
Трогодишња девојчица С.Б. утопила се када је пала у отвор за отпадне воде у месту Ометале на подручју општине Рама/Прозор. Трагедија се догодила синоћ, за време игре, преносе медији. Девојчицу су пронашли чланови породице… »

Мушкарац ухапшен због насиља у породици у кућу крио читав арсенал

Блиц 14.04.2016
Полиција из Добоја пронашла је и одузела оружје и минско-експлозивна средства из домаћинства у власништву лица чији су иницијали Ч.Т. са подручја овог града, који је претходно ухапшен због насиља у породици. Приликом… »

Мушкарац избоден у ходнику зграде

Ало 14.04.2016
Мушкарац старости 38 година убоден је јутрос у 9 сати у ходнику зграде у улици Пере Тодоровић број 12 на Чукарици. - Мушкарац са раном на потколеници десне ноге, превезен је са тешком траумом на одељење реанимације… »

Из полиције не цуре информације о убиству певачице

Ало 14.04.2016
Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да му је драго што из полиције очигледно не цуре праве и важне информације о битним случајевима попут убиства певачице Јелене Марјановић и отмице… »

Избоден мушкарац на бановом брду! Нападнут у холу зграде

Србија данас 14.04.2016
Инцидент на Чукарици! Мушкарац (38) убоден је ножем у улазу зграде у улици Пере Тодоровића 12 на Чукарици. Хитна помоћ је примила позив нешто после 9 часова, а мушкарац је због обилног крварења превезен у Ургентни центар… »

Полиција исушује канал у којем је лежала убијена Јелена, како би пронашли - чекић!

Телеграф 14.04.2016
Полиција свакодневно од када је тело Јелене Марјановић пронађено у насипу у београдском насељу Борча претражује терен не би ли дошла до нових доказа који би помогли у расветљавању овог свирепог убиства. Полиција планира да… »