Хроника архива вести 14.04.2016

Сакрили дрогу у намештај: Откривено 63 килограма марихуане у камиону са Косова

Блиц 14.04.2016
У камиону који је возио са Косова ка Швајцарској цариници су открили 63 килограма марихуане. Одељење за сузбијање кријумчарење Управе Царина је у сарадњи са МУП-ом у камиону који је путовао кроз Србију, а кренуо са… »

Превозио намештај и још понешто: Заплењено 64 килограма марихуане (фото)

Србија данас 14.04.2016
Заплена се догодила на граничном прелазу Батровци. Заједничким радом припадника Управе граничне полиције Министарства унутрашњих послова и Управе царине пресечен је још један канал кријумчарења дроге и заплењено око 64… »

Ни трага ни гласа од сувласника "Пинк таксија"

Ало 14.04.2016
Мирослав Ранковић (54), сувласник "Пинк таксија“, нестао је прекјуче после 15 часова и од тада му се губи сваки траг. Последњи пут је виђен у Учитељском насељу у свом „мерцедесу“ сиве боје. Ракочевићев зет Емир… »

Тежак удес у Београду Колима прешао у другу траку, мотоциклиста погинуо

Србија данас 14.04.2016
У тешкој саобраћајној несрећи која догодила нешто после два сата након поноћи у центру Београда погинула је једна особа. До удеса је дошло на углу улица Кнеза Милоша и Војводе Миленка, када је, из за сада непознатих… »

Под лупом још један члан породице: Причао је мобилним чак девет минута у тренутку убиства!

Србија данас 14.04.2016
Искази чланова пуни су рупа. Истражитељи који се баве убиством Јелене Крсмановић већ данима покушавају да размрсе све околности под којима се оно десило, а како сазнајемо из извора блиских истрази у фокусу су им и чланови… »

Мистерија?! Један сувласник Пинк Таксија убијен, други нестао

Србија данас 14.04.2016
"Он никада не би оставио сина". - Моја супруга, његова кћерка, га је звала на мобилни око 17х, али је био искључен - каже његов зет. Помислили су да је у неком послу, али и каснији покушаји да га добију били су безуспешни… »

Пожар на крову куће у Нишу! Младић покушао да га угаси па спржио шаке

Србија данас 14.04.2016
Узроци избијања пожара се још увек утврђују. Један млади Нишлија задобио је опекотине шака покушавајући да угаси пожар који је ноћас око два часа избио на крову његове породичне куће у Улици Стевана Првовенчаног… »

Нова теорија о убиству Јелене Марјановић: Убица је психички болесник!

Телеграф 14.04.2016
- Изгледа да се неко озбиљно спремао за уклањање доказа. Брисање трагова до перфекционизма указује на психопатску структуру убице. Аутопсија је показала да је убица задао Јелени око 30 удараца у главу, а тако нешто може да… »

Откривен кључни траг! Тело Јелене Марјановић бачено у јарак дан након убиства?

Телеграф 14.04.2016
- То што је тело жене у води било само три сата указује на то да је она највероватније отета и убијена на неком другом месту, а не у насељу Црвенка код Борче - рекао је извор из истраге. Према најновијим детаљима из истраге… »

„У Србији се за убиство добије блага казна”

Ало 14.04.2016
Филип Чоловић, брат Федора Фримермана (30), кога су 25. јула 2013. на смрт претукли радници обезбеђења сплава „Саунд“, каже да је пресуда од две до 10 и по година срамна. - Ово је пораз! Остаје горак укус након овакве… »