Извор: Глас Западне Србије/Региони архива вести 14.04.2016

Премијера комедије у Ивањици

Глас Западне Србије 14.04.2016
Ивањица – Премијера позоришне комедије “Извињавамо се, много се извињавамо” у Великој сали Дома културе у Ивањица одржаће се у понедељак 25. априла у 20:00 сати. Текст је написао комедиограф Милан Рале Николић. Док… »

Мијаиловић: Народ нас разуме кампања је више него успешна

Глас Западне Србије 14.04.2016
Чачак - Српска напредна странка (СНС) има изузетно добру локалну кампању предвођену изборним штабом који је успео да допре до великог броја грађана и готово да нема места на подручју града где нисмо закорачили или покуцали… »

СПС: Радити читав мандат, а не пар дана пред изборе

Глас Западне Србије 14.04.2016
Горњи Милановац - Поводом свакодневних покушаја руководства Српске напредне странке и Нове Србије у Горњем Милановцу да давањем лажних информација обмањују грађане општине, Општински одбор Социјалистичке партије Србије… »

Одржан јубиларни 10. Међународни карате семинар

Глас Западне Србије 14.04.2016
Горњи Милановац - У спортској хали „Бреза“, у организацији Карате клуба „Таково“ одржан је 10. по реду међународни карате семинар за ученике и инструкторе, којим је руководио Сенсеи Велибор Вебо Димитријевић. На овом… »

Донације агенције ТИКА Пријепољу и Прибоју

Глас Западне Србије 14.04.2016
Пријепоље, Прибој - Турска развојна агенција ТИКА донирала је 23 пољопривредне машине пријепољским малинарима, у вредности од око четири милиона динара. Локална самоуправа је прошле године конкурисала код ТИКЕ са пројектом… »

Чачанима понуђено 12 листа, право гласа има 99.366 бирача

Глас Западне Србије 14.04.2016
Чачак - На локланим изборима у Чачку 24. априла грађани ће бирати између 12 листа, објавила је Градска изборна комисија (ГИК). Прва на гласачком листићу биће листа "Александар Вучић - Србија побеђује", друга је "Нова… »

Тодоровић: Градићемо путеве, школе и вртиће

Глас Западне Србије 14.04.2016
Чачак - Трбушани морају да се урбанизују, јер ово место има више од 20 изузетних привредних субјектата надомак града, као што су Стефтранс, Фурнекс, Форима и Тоза концентрати, ИТП и још многи, изјавио је кандидат Српске… »

Опљачкана Пошта у Атеници

Глас Западне Србије 14.04.2016
Чачак - Јутрос око 9 сати, непознате особе опљачкале су Пошту у Атеници која се налази у Занатском центру, сазнаје Глас западне Србије. Ова Пошта је и ранијих година била на мети провалника. Полиција трага за починиоцима… »

Доживотни посланик: Колико вреди седам мандата посланичког стажа и колико кошта петоминутно обраћање Маркићевића

Глас Западне Србије 14.04.2016
Чачак - Мирослав Маркићевић поново је сигурни посланик који ће се по други пут прошлепати у скупштинске клупе на туђој листи, што је свакако куриозитет. Са друге стране, поставља се питање колико Чачане и државу… »

Све више сиромашних који имају право на бесплатну струју

Глас Западне Србије 14.04.2016
Право да бесплатно троше струју, на основу нове Уредбе о социјално угроженим купцима која је ступила на снагу почетком ове године, током фебруара имало је 18.241 најсиромашнијих у Србији. То је скоро 4,5 пута више него у… »