Извор: 24 Сата архива вести 29.04.2016

Ускршњи трик: Ево како да најбрже избелите јаја пре фарбања

24 Сата 29.04.2016
Ускрс се не може замислити без шарених јаја, а што су она шаренија и лепша, то је и већа радост. Ако желите да унапредите своју технику фарбања јаја, послужите се овим триком. Наиме, уколико желите да на било који начин… »

Снимак Мајли док ради јогу не могу да хејтују чак ни они који је не воле

24 Сата 29.04.2016
Навикли смо на разне лудости које приређује Мајли Сајрус, али ово ће вас одушевити, чак иако је не волите. Јуче нам је фотком своје тетоваже дала загонетку и мало разгибала наше мозгове. Данас је одлучила да нам покаже… »

Селфи Џеј Зија постао хит на нету због уљеза у позадини

24 Сата 29.04.2016
Пре наступа Бијонсе у Мајамију, њен супруг, репер Џеј Зи, фотографисао се са својим колегом Риком Росом, а слика је постала урнебесна због сасвим необичног лика у позадини. Пажљиво погледате фотографију, коју је на… »

Руковао се са судијом, па зарадио црвени картон: Да ли је ово најбизарнија суспензија икада?

24 Сата 29.04.2016
У италијанском фудбалу се заиста може видети свашта, преко симулирања фаулова на којима би и холивудски глумци завидели, до бизарних искључења попут оног који се десио у Серији Б. Наиме, некадашњи фудбалер Интера Мекдоналд… »

Како да изгледаш врхунски кад напољу пљушти к'о из кабла

24 Сата 29.04.2016
Променљиво пролећно време девојкама које воле моду ствара велики проблем - таман мислимо да је време да средимо нокте и обујемо сандале, киша крене да пљушти и све поквари. Али, то не значи да треба да се помиримо са… »