Извор: Бизнис и финансије/Економија архива вести 06.05.2016

Фли Фли Травел отворио пословницу у Бечу

Бизнис и финансије 06.05.2016
Компанија Фли Фли Травел отворила је нову пословницу, трећу на територији Европске Уније, у Бечу у Аустрији на међународном аеродрому. Пословницу су отворили Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије и Игор Вујовић… »

САВА ОСИГУРАЊЕ преузима портфељ АС ОСИГУРАЊА

Бизнис и финансије 06.05.2016
САВА ОСИГУРАЊЕ а.д.о. Београд преузима целокупан портфељ осигурања АС ОСИГУРАЊА а.д.о. Београд, на основу Уговора о преносу портфеља неживотног осигурања и Решења Народне банке Србије о сагласности на пренос портфеља… »

Монополска „острва“ у глобализацији: Свет у шаци

Бизнис и финансије 06.05.2016
Грам калифорнијума који кошта 27 милиона долара, грам шафрана чија је цена виша од цене племенитог метала, ексклузивно право пољопривредника у Тасманији на производњу опијумског мака с годишњим приходом од 120 милиона… »

Државни фонд из Дубаија преузима данас Порто Монтенегро

Бизнис и финансије 06.05.2016
Државни фонд из Дубаија (ИЦД) преузеће данас тиватски наутичко-туристички комплекс Порто Монтенегро од канадског милијардера и већинског власника Питера Манка. ИЦД (Цорпоратион оф Дубаи) и компанија Адриатик Маринас (Адриатиц… »

Млади Лесковчани покренули грађевинску фирму са 20.000 динара

Бизнис и финансије 06.05.2016
Када је дипломирани грађевински инжењер Милан Стевић регистровао фирму “Дацдалус пројецт” (ДЕДАЛ) за бојење, застакљивање и завршне грађевинске радове, није ни сањао да ће десет месеци касније бити претрпан послом и… »