Извор: Вечерње новости/Економија архива вести 06.05.2016

Вучић: Стабилност услов развоја

Вечерње новости 06.05.2016
Премијер Александар Вучић разговарао је у петак са представницима америчког инвестиционог фонда ККР о стању српске економије, споразуму са ММФ и новим инвестицијама. ПРЕМИЈЕР Александар Вучић разговарао је у петак са… »

Матијевић би да купи ПКБ

Вечерње новости 06.05.2016
Уколико своју кланицу прода немачком "Тенису", власник новосадске индустрије меса би могао да преузме београдски пољопривредни комбинат. Заинтересован за још неке комбинате. ВЛАСНИК новосадске индустрије меса "Матијевић" Петар… »

Амбасадор Кине у Железари Смедерево

Вечерње новости 06.05.2016
Директор Железаре Смедерево Петер Камараш разоварао је са амбасадором Кине у Србији Ли Манчангом о предстојећим активностима у процесу преузмања српске фарбике од стране новог власника. СМЕДЕРЕВО - Директор Железаре… »

Јавне службе у Грчкој започеле тродневни штрајк

Вечерње новости 06.05.2016
Јавне службе обуставиле су рад, пошто су запослени започели тродневни генерални штрајк због нових мера штедње које најављује влада. АТИНА - Јавне службе у Грчкој обуставиле су данас рад, пошто су запослени започели… »

Теленор наставља ширење 4Г мреже

Вечерње новости 05.05.2016
Теленор ће током ове године инвестирати још 40 милиона евра у развој мреже, захваљујући чему ће 50 одсто становника Србије добити приступ 4Г интернету, саопштила је данас та компанија. Теленор ће током ове године… »

Само богаташима право на "невидљиве" уплате

Вечерње новости 05.05.2016
У српским банкама сваки службеник има могућност да добије приступ стању на рачуну клијената. На Западу радници не могу да знају колико грађани имају новца у банци. Могућност за злоупотребу. ИАКО на Западу шалтерски радник… »

Све о легализацији

Вечерње новости 06.05.2016
Министарство грађевинарства одговара на питања читалаца "Новости" о Закону о озакоњењу. Питања се могу слати на мејл легализација@новости.рс. Ево шта је највише занимало грађане: * ИМАМ породичну кућу од 150 квадрата за… »

У прошлост одлази новчаница од 500 евра

Вечерње новости 06.05.2016
Европска централна банка престаје да штампа љубичасте новчанице европске валуте. Грађани не морају да журе да мењају ове апоене јер важе док постоји и последњи Најчешће коришћен апоен за прање новца. ЈЕДНА од… »