Извор: Телеграф архива вести 09.05.2016

СРПСКИ ГАРДИСТИ су новом борбеном формацијом задивили свет! Погледајте због чега Путин воли гарду Војске Србије (ВИДЕО)

Телеграф 09.05.2016
Посебан печат војног дефилеа оставили су припадници ГАРДЕ Војске Србије који су својим ЕГЗЕЦИРОМ оставили без даха све. Србија је обележила Дан Војске Србије и Дана победе у Зрењанину и то на најбољи могући начин – ВОЈНОМ… »

Синиша Мали честитао Београђанима Дан победе над фашизмом

Телеграф 09.05.2016
- Београђани треба да буду поносни јер су њихови преци у тој борби били на правој страни историје - наводи Мали. Градоначелник Београда Синиша Мали честитао је данас Београђанима Дан победе над фашизмом и том приликом… »

Камерон упозорава: Могућ је и рат ако Велика Британија изађе из ЕУ

Телеграф 09.05.2016
- Желим да покажем да је, ако волите своју земљу, ако желите да остане снажна у свету и да грађани остану безбедни, наше чланство у ЕУ једно од средстава које нам помаже да то и остваримо - поручио је Камерон. Британски… »

Милиони људи У бесмртном пуку: Овако је у свету одана почаст погинулима у Другом светском рату (видео)

Телеграф 09.05.2016
"Бесмртни пук" је јавна акција-шетња која се одржава поводом Дана победе над фашизмом, а током које људи носе фотографије својих рођака који су учествовали у Великом отаџбинском рату. Манифестацијом “ Бесмртни пук”… »

Објављено 214.000 офшор рачуна из афере Панамски папири

Телеграф 09.05.2016
Конзорцијум истиче да ове информације објављује зарад јавног интереса, наводи се на њиховој званичној страници. Међународни конзорцијум истраживачких новинара објавио је вечерас огромну базу докумената, која се односе на… »

Београд ће поново добити улице маршала Толбухина и генерала Жданова!

Телеграф 09.05.2016
Досадашња улица Гоце Делчева на Новом Београду добиће име Булевар маршала Толбухина, док ће ново име Похорске улице бити Улица генерала Жданова. Градски менаџер Горан Весић изјавио је данас да ће на првој наредној… »

Шта знаш о саобраћају: АМСС успешно организовао градско такмичење у Пионирском граду (фото)

Телеграф 09.05.2016
У организацији АМСС данас је у Пионирском граду, као и у свим окрузима у Србији, одржано 47. по реду, најстарије и најмасовније домаће ученичко такмичење "Шта знаш о саобраћају" Ово градско такмичење познавања… »

Горан Кнежевић нови председник Скупштине Србије?

Телеграф 09.05.2016
Он је и након ванредних избора 2014. године био озбиљан кандидат за председника парламента, али је у последњем тренутку одбио ту функцију и чак вратио посланички мандат. Горан Кнежевић, потпредседник Српске напредне странке… »

Договорена сарадња између СНС и СВМ у Војводини

Телеграф 09.05.2016
Делегацију СНС-а на овом састанку предводио је потпредседник Српске напредне странке Игор Мировић, а СВМ председник Иштван Пастор. Делегације Српске напредне странке и Савеза војвођанских Мађара начелно су у Новом Саду… »

Преко дана сунце, увече могући пљускови: Дуваће ветар, али ће бити до 23 степена

Телеграф 09.05.2016
Ветар ће бити слаб, променљивог правца. Јутарња температура од 5 до 10, највиша дневна од 19 до 23 степена. У Србији ће ујутро по котлинама бити краткотрајне магле, док ће током дана бити претежно сунчано. Поподне и… »