Извор: Мондо/Наука & Технологија архива вести 31.05.2016

Интел: Први Цоре и7 процесори с 10 језгара!

Мондо 31.05.2016
На Цомпутекс сајму Интел је представио своју нову палету процесора. Цоре и7-6950КС Екстреме Едитион је нова серија Интел процесора са 10 језгара, који ће радити на 3 ГХз, али се могу "бустовати" на 3.5 ГХз и имају 25 МБ кеша… »

Оснивач Тхе Пирате Баи сајта: Откачите Фацебоок!

Мондо 31.05.2016
"Нема позива за журке, нема информација шта се дешава са мојим пријатељима, људи престану да причају с тобом јер ниси на Фејсбуку. То утиче на реалан живот" Један од оснивача сајта Тхе Пирате Баи, Сунде, оптужио је Марка… »

Апликација, сад и ваш лични онлајн банкар

Мондо 31.05.2016
На хакатону одржаном током викенда победиле су апликације које унапређују онлајн банкарство, чине га лакшим и повезују са Фацебоок платформом. Међународни тим „Запон“ победник је првог Финтецх хакатона у организацији ИЦТ… »

Неограничени Интернет уз Мобилни Нет пакете

Мондо 31.05.2016
Без обзира где се налазите, у сваком тренутку можете да имате неограничен, брз и поуздан постпејд мобилни Интернет уз Мобилни Нет пакете. Желите брз, поуздан и неограничен мобилни Интернет? У том случају су за вас прави избор… »

ИУ телефон прети да постане планетарни хит

Мондо 31.05.2016
Млада ИУ компанија има велике амбиције у смартфон свету, јер нуди одличне спецификације за мало пара. Иуницорн је њихов нови модел. ИУ компанија је део Мицромакс корпорације, као сестринска фирма, и на тржишту је тек неколико… »

КСпериа Е5: Телефон на који се можете ослонити

Мондо 31.05.2016
Након неколико солидних модела из Е серије јапански гигант спремио је нови модел, за који се с правом нада да ће бити хит. Кад је Сони у питању једно је сигурно – који год телефон да одаберете добићете квалитетан И поуздан… »

Путинов телефон - најбољи и најскупљи!

Мондо 31.05.2016
Неке ће обрадовати то што га могу купити и "обични" корисници... Богати Руси не штеде кад је луксуз у питању, а кад се ради о телефону који би требало да понесе име и лик председника Путина, онда тек можете да замислите о… »

Хакери продали више од 65 милиона мејл адреса

Мондо 31.05.2016
Мрачни нет постао је богатији за још једну илегалну трансакцију – хакери су открили личне податке више од 65 милиона корисника! Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Тхинкстоцк База података која садржи више од 65 милиона мејл… »