Извор: Правда/Политика архива вести 31.05.2016

И Србија је угрожена: Паљење Балкана од Македоније до Републике Српске

Правда 31.05.2016
Дестабилизација Балкана је очигледан процес, а регион је изложен разним врстама мирнодопске агресије да би се у Републици Српској и Македонији, а, на крају, могуће и у Србији довели на власт они који су по вољи Запада… »

Тахири: Дијалог са Београдом није у ћорсокаку, али ...

Правда 31.05.2016
Министарка тзв. Косова за дијалог са Београдом Едита Тахири изјавила је да дијалога Београда и Приштине није у ћорсокаку, али је још једном поновила да спровођење споразума о Заједници српских општина (ЗСО) неће почети без… »

Крећу разговори: Вучић чека опозицију и каже да су "сви добродошли"

Правда 31.05.2016
БЕОГРАД - Мандатар Александар Вучић требало би сутра да почне разговоре о будућој влади, са свима, како је рекао, који то желе. То је први корак у процесу којим ће се, за око две седмице, политички систем Србије вратити у… »

Дачић: Хрвати опструишу све разговоре

Правда 31.05.2016
БЕОГРАД - Хрватска годинама опструира разговоре о отвореним билатералним питањима и Загреб тражи да се ти разговори подигну на политички ниво, изјавио је данас министар спољних послова у техничкој влади Ивица Дачић. Дачић… »

Радуловић љут на Скота! Председник Доста је било замерио амбасадору САД због "подршке Вучићу"

Правда 31.05.2016
Амерички амбасадор Кајл Скот недавно је лидера покрета Доста је било Сашу Радуловића питао да ли је спреман да подржи нову владу. Како наводи извор Блица, до састанка је дошло на иницијативу Скота, који је са Радуловићем… »

Насиље над србима или га народ заиста воли: Споменик Ђинђићу - да или не!?

Правда 31.05.2016
БЕОГРАД - Подизање споменика у част истакнутих личности из српске историје уједињује друштво на путу ка заједничком циљу, јер они не припадају појединцима или политичким партијама, већ целом народу, изјавили су данас… »

Ахмети: Можемо са косовским Србима, не можемо са Београдом

Правда 31.05.2016
Градоначелник Приштине и функционер "Самоопредељења" Шпенд Ахмети изјавио је да Заједница српских општина није добро решење. Он је рекао и да Албанци сматрају да је она неопходна Србима да би их дестабилизовала. "Ја сам за… »

Први сусрет кумова: Тома бежао од Шешеља као од куге

Правда 31.05.2016
Кумови и садашњи љути противници Томислав Николић и Војислав Шешељ коначно су се срели! Сусрет који је осам година ишчекивала српска јавност десио се прошле недеље на манифестацији Дани Африке у Београду и протекао је… »

Мирослав Паровић: Бићемо опозиција, али никада опозиција држави Србији

Правда 31.05.2016
Председик Треће Србије и један од лидера коалиције Народни савез Мирослав Паровић говори и политичкој ситуацију у Србији након избора, мешању страних амбасада у њихове резултате, поларизацији Србије и Републике Српске као… »