Извор: Пресс архива вести 31.05.2016

Хачкрафт / Хуртс: Једва чекамо да се вратимо у Србију

Пресс 31.05.2016
Овог лета поново имамо прилику да видимо Хуртс уживо и то на Сеа Данце фестивалу у суботу, 16. јуна. Наташа Губеринић, новинарка ПЛАИ радија, је разговарала са певачем овог двојца, Теом Хачкрафтом. Фото:Б92.нет ПЛАИ: Чега се… »

Роман скандинавског писца Ћела Вестеа "Привиђење 38"

Пресс 31.05.2016
Скандинавски писци су захваљујући одличним детективским романима придобили читаоце у Србији који сада радо читају книјиге и других жанрова ако долазе са севера и тако је "Агора" објавила роман Ћерла Вестеа "Привиђење 38"… »

Чувени Глоб театар у јуну гостује у Народном позоришту

Пресс 31.05.2016
Ансамбл чувеног Глоб театра из Лондона гостоваће 28. јуна на Великој сцени Народног позоришта у Београду са Шекспировим комадом "Два витеза из Вероне" у режији Ника Бегнала. Фото:Б92.нет На тај начин, енглеска позоришна… »

Две изложбе у Итаљанском културном центру

Пресс 31.05.2016
Амбасада Италије у Београду смештена је у зграду у Бирчаниновој улици пре 90 година, па је тим поводом Италијански институт за културу у Београду приредио изложбу "Сјај великана италијанског дизајна" која ће бити отворена… »

Свечана академија "Спирит оф Иоутх", признање Девенпорту

Пресс 31.05.2016
Удружење "Настави традицију" организовало је синоћ у хали Факултета спорта и физичког васпитања, шесту свечану Академију "Спирит оф Иоутх". фото: тањуг.рс Удружење "Настави традицију" организовало је синоћ у хали… »

Вулин: Тачи за нас није председник Косова

Пресс 31.05.2016
На Самиту 100 бизнис лидера Југоисточне Европе и самиту Брдо-Бриони процес, који су одржани у Сарајеву, Хашим Тачи је учествовао по "Гимних формули". Фото:Б92.нет То значи да је Тачи био присутан без ознаке државе, рекао… »

Шокантна изјава Јеленине блиске рођаке:Марјановићи Не тугују

Пресс 31.05.2016
Ово за Информер тврди рођака убијене "звезде Гранда" Јелене Марјановић, која је након певачицине смрти више пута боравила у кући њеног супруга Зорана у Борчи. Фото:Телеграф - Нико из породице Марјановић, осим Зорана, не… »

Недовић у Уникахи до 2018.

Пресс 31.05.2016
Кошаркаш Уникахе Немања Недовић продужио је уговор са клубом на још две сезоне, потврђено је на званичном клупском сајту. фото: тањуг.рс Кошаркаш Уникахе Немања Недовић продужио је уговор са клубом на још две… »

Преписка Зорана Марјановића доноси преокрет у истрази Јелениног убиства

Пресс 31.05.2016
Према сазнањима "Информера", Зоран Марјановић није чекао ни да прође 40 дана од смрти његове супруге да би почео преписку са другом женом. Фото:курир.рс Главни и одговорни уредник “Информера” Драган Вучићевић открио… »