Извор: Спортски журнал архива вести 31.05.2016

Звезда исплатила премије, ускоро стижу и плате

Спортски журнал 31.05.2016
Управа Црвене звезде направила је први корак ка брисању дугова према актуелним првотимцима. Измирене су обавезе на основу премија за победе у пролећном делу шампионата, план је да се до 10. јуна регулише и већи део на основу… »

Вулетић: Звезда је имала чак 20 овлашћења

Спортски журнал 31.05.2016
Проф. др Владимир Вулетић не разуме због чега неће важити овлашћења на на наредној Скупштини Партизана. Владимир Вулетић, иначе професор римског права на Правном факултету у Београду, подсећа и да је претходна седница… »

Бјековић: Све постало кристално јасно и чисто

Спортски журнал 31.05.2016
Ненад Бјековић је први напустио председнички кабинет на Теразијама 35, журним кораком запутио ка излазним вратима добацивши у пролазу. – Ништа посебно се није догодило, изузев што је завршена прва рунда. Договорили смо… »

Зељковић: Уморан сам и не могу више

Спортски журнал 31.05.2016
Искусни стручњак одлучио да заврши тренерску каријеру. Спартак је у последњем мечу овогодишње Супер лиге забележио победу над Пожегом (30:28) и тако окончао шампионат без испуњеног циља. Међутим, више од пласмана… »

Ћурковић: Понекад је потребно да национални савез реагује, као у овом случају

Спортски журнал 31.05.2016
Председнички кандидат у Партизану задовољан уводним састанком на Теразијама 35. Новинарску знатижељу измамила су 23 минута дужег разговора с председником Славишом Кокезом, што је додатно орасположило Ивана Ћурковића. –… »

Уместо у ПАОК-у Чупковић у Олимпијакосу

Спортски журнал 31.05.2016
После Пољске, Италије и Француске, српски примач сервиса у Грчкој. Константин Чупковић ће наредне сезоне играти у Олимпијакосу. Искусни примач сервиса потписао је једногодишњи уговор са грчким суперлигашем, који прошле… »

Звезда нашла десног бека: Сисињо мења репрезентативца Петковића у Звезди

Спортски журнал 31.05.2016
Бивши играч Севиље Сисињо дошао на листу потенцијалних појачања Црвене звезде на позицији десног бека. Бразилац на десној страни, Аргентинац на левој – такав би могао да буде састав Звездине бековске линије у… »

Муслин снима и тренинге националног тима

Спортски журнал 31.05.2016
Увео је нови селектор Србије Славољуб Муслин неколико новина у рад репрезентације. – Сваки тренинг је све бољи. Објашњавам играчима шта желим од њих, радимо на терену, али и ван њега. Снимамо чак и тренинге, како бисмо… »

Симовић из Спартака: Одустали смо од парнице против ФСС

Спортски журнал 31.05.2016
Први човек Спартака Драган Симовић присетио се и ружнијих детаља у тек завршеној години. – ФСС нам је неправедно одузео два бода! Спартак је остао жртвено јагње, колатерална штета у неправедној борби. Одустали смо од… »

Лалатовић ускоро ставља потпис на уговор

Спортски журнал 31.05.2016
Ненад Лалатовић, чији рад и постигнути резултати у претходној сезони су позитивно оцењени од стране Управног одбора, ускоро би требало да парафира продужење сарадње с Војводином. Наводно, начелни договор је постигнут, а то… »