Београд архива вести 21.06.2016

Саниран квар у производном погону „Макиш” Беоинфо

Студио Б 21.06.2016
Квар на производном погону воде у Макишу саниран је нешто после 15 часова и потпуна стабилизација снебдевања водом очекује се до 23 часа, рекао је данас градски менаџер Горан Весић. – Захваљујући брзој реакцији екипа… »

Весић: Ребалансом буџета враћамо дуг претходне власти од 68 милиона евра и улажемо у нове пројекте

Телеграф 21.06.2016
Према речима градског менажера, радиће се потпуна реконструкција четири пијаце, Теразијски плато, трамвајска пруга преко Моста на Ади, а новац за ове пројекте обезбеђен је новим ребалансом буџета. Ребалансом градског… »

Видео: Пијавица у Панчеву

Вечерње новости 20.06.2016
Грађани су снимили пијавицу која се усред олујне кише праћене градом формирала изнад града. Јако невреме захватило је у понедељак увече и Панчево. Град величине тениске лоптице нанео је велику штету – бројни кровови и… »

Ноћ у Београду: У четири саобраћајне незгоде повређено седам особа

Вечерње новости 21.06.2016
У четири саобраћајне незгоде у Београду ноћас лакше је повређено седам особа, речено је јутрос у Хитној помоћи. У четири саобраћајне незгоде у Београду ноћас лакше је повређено седам особа, речено је јутрос у Хитној… »

Измена саобраћаја због уградње аутоматских бројача Беоинфо

Студио Б 21.06.2016
Током уградње аутоматских бројача саобраћаја биће измењен режим саобраћаја у улицама Јурија Гагарина, Булевару војводе Мишића, Булевару деспота Стефана, Кнеза Милоша и Бранковој, саопштено је из Секретаријата за… »

МУП добио 20 нових оклопних возила

Н1 Инфо 21.06.2016
"Југоимпорт СДПР" је данас на свечаној примопредаји у наставном центру Макиш уручио МУП-у 20 нових борбених оклопних возила специјалне намене. Мандатар за састав владе, Александар Вучић, рекао је током примопредаје да је… »

СДС распушта одбор у Младеновцу због сарадње са СНС

Н1 Инфо 21.06.2016
Градски одбор Социјалдемократске странке у Београду саопштио је да ће Извршном одбору предложити распуштање организације у Младеновцу због тога што су дали подршку власти у том граду, на чијем челу се налази Српска… »

Пола Београда данас без воде: Ево и који делови тачно!

Телеграф 21.06.2016
Без воде ће остати општине Палилула, Раковица, Чукарица, Сурчин и Вождовац, а остали делови града ће или повремено остајати без ње или ће имати смањен притисак. Због хаварије која се јуче догодила у производном погону… »

Нема ко да изда протезе

Вечерње новости 21.06.2016
Дом здравља на Палилули тренутно ради без дечјег ортодонта. Два лекара на боловању, два на годишњем одмору. ГОДИШЊИ одмори и боловања одложили су подизање протеза у ДЗ "Др Милутин Ивковић" на Палилули до 27. јуна… »

Недеља Холандије у Београду

Политика 21.06.2016
Љубитељи холандске традиције и културе од 27. јуна до 2. јула, у оквиру манифестације „Недеља Холандије у Београду” уживаће у храни, филмовима, музици, вожњи бициклом... Холандско-српске сусрете који се организују… »