Београд архива вести 21.06.2016

Афера: Аква-парк Узели паре, па забранили градњу на Ади

Блиц 21.06.2016
Надлежне инспекције затвориле су градилиште будућег аква-парка на Ади Циганлији, иако инвеститор Никола Мијаиловић, бивши фудбалер Звезде, тврди да је цео посао апсолутно легалан. - У марту ове године ЈП “Ада Циганлија”… »

Пожар на Новом Београду: Запалио се кревет, па изгорео цео стан

Блиц 21.06.2016
Велики пожар избио је данас нешто пре 15 сати у стану у Гандијевој улици на Новом Београду, када се ватра са кревета проширила на цео стан. Како сазнајемо из МУП-а Србије, утврђено је да је пожар кренуо са кревета, а да се… »

Контрола рада башта у Кнез Михаиловој и попречним улицама Беоинфо

Студио Б 21.06.2016
Секретаријат за инспекцијске послове током протекле недеље ставио је акценат рада на контролу башта у Кнез Михаиловој и попречним улицама које је секу, као и на територију Старог града. Како је за Беоинфо истакла градска… »

Шефови крали нафту и делове

Вечерње новости 21.06.2016
Пре две вечери приведено неколико радника службе одржавања у погону "Космај". Акцију организовали МУП и унутрашња контрола ГСП. УНУТРАШЊА контрола Градског саобраћајног предузећа и припадници МУП пре две вечери… »

Коалиција: СНС-СПС Коцић још четири године на челу Раковице

Блиц 21.06.2016
И у Раковици све по старом. На конститутивној седници ове општине за њеног новог (старог) челника изабран је Владан Коцић из Српске напредне странке за кога је гласало 30 од 50 одборника. Раковицом ће у наредне четири године… »

Возач са линије 59 пронашао изгубљеног момка

Блиц 21.06.2016
Општина Обреновац и њен председник Мирослав Чучковић организовали су данас пријем за Предрага Вукомановића, возача јавног градског превоза са линије 59, који је 15. јуна пронашао Горана Матића из Барича, корисника… »

Немањина затворена због протеста, гужве ка Славији

Блиц 21.06.2016
Немањина улица је затворена за саобраћај већ сат времена, сазнајемо из Београдског таксија. Цела улица, од Кнеза Милоша низбрдо до Железничке станице затворена је због протеста чланова Удружења радника, пензионера и… »

Тендер за рушење дивље градње: Град нуди посао од 18 милиона динара

Блиц 21.06.2016
Град Београд расписао је несвакидашњи тендер на којем ће бирати фирму која ће рушити бесправно подигнуте објекте у престоници! “Извођач радова” ће, такође, имати задатак да обезбеди обустављање започетих радова на… »

Таксисту тукли комуналци?

Вечерње новости 21.06.2016
Сукоб возача и комуналне полиције на аеродрому "Никола Тесла" БЕОГРАДСКИ таксисти блокирали су у недељу увече прилаз Аеродрому због тога што су њиховог колегу привели комуналци. Такси превозници кажу да је посреди бахато… »

Видео пожар у Новом Београду: Изгорео стан у Гандијевој улици

Курир 21.06.2016
БЕОГРАД - Мирис паљевине узнемиро је данас поподне нешто после 14 часова станаре зграде у Гандијевој улици на Новом Београду. Ватрена стихија захватила је један од станова на врху зграде, због чега су станари успели да пре… »