Извор: иКрагујевац/Региони архива вести 21.06.2016

Сутра почиње пријављивање за упис на факултете

иКрагујевац 21.06.2016
Пријављивањем кандидата које траје од сутра до 24. јуна на факултетима крагујевачког Универзитета почиње упис још једне академске године. Полагање пријемних испита биће организовано од 29. јуна до 5. јула. Први уписни рок… »

Расписан конкурс за камионе смећаре

иКрагујевац 21.06.2016
Назире се крај проблемима са одношењем смећа у Крагујевцу. Дуго најваљивани тенедер за набавку возила за сакупљање отпада, подизача и кипер камиона, контејнера и канти за смеће је објављен. Пријаве за учешће на тендеру… »

Годишњица стрељања словачких војника

иКрагујевац 21.06.2016
Полагањем венаца крај спомен обележја у Шумарицама данас је обележена 98. годишњица од страдања 44 словачка војника, у Првом светском рату. Венце су положили амбасадорка Словачке у Србији, Дагмар Репчекова, државни… »

Вучић најавио да ће учинити све за опстанак Фиата у Крагујевцу

иКрагујевац 21.06.2016
Премијер Србије Александар Вучић најавио је данас да ће учинити све што може, како би компанија Фијат опстала и остала у Крагујевцу. "Разговараћемо и са италијанском Владом, и са представницима Фиата и са радницима и… »

Кинеске инвестиције у Шумадији

иКрагујевац 21.06.2016
Своје привредне и инвестиционе потенцијале, Крагујевац би ускоро могао да представи кинеским компанијама и посредством Канцеларије за иностране послове Шиана, са којим је прошле недеље потписан споразум о успостављању… »

Обавештење: Привремена измена режима саобраћаја на овим деоницама

иКрагујевац 21.06.2016
Због неопходних радова у Улици Душана Ђорђевића уведен је привремени режим саобраћаја који ће важити до 10. јула. До овог датума линија јавног градског превоза Петровац-Ждраљица биће скраћена и возила ће саобраћати… »

Синдикат Фиата у петак се састаје са Вучићем

иКрагујевац 21.06.2016
Самостални синдикат компаније Фиат Крајслер аутомобили Србија (ФЦА Србија ) саопштио је да је за петак, 24. јун, заказан састанак с мандатаром за састав владе Александром Вучићем, на коме ће затражити подршку како би… »

Не купајте се на неуређеним плажама

иКрагујевац 21.06.2016
Командант Ронилачке јединице Жандармерије Александар Кикош апеловао је на грађане да не иду на неуређена купалишта, да обрате пажњу на малишане док су у води и да пловна возила не користе у близини обале. Кикош је… »

Оборен пешак у улици Николе Пашића

иКрагујевац 21.06.2016
У току јучерашњег дана догодила се саобраћајна незгода у 13х и 44мин у ул. Николе Пашића, у којој је повређен пешак, мушкарац стар око 70 година, који је задобио повреду надлактице. Поред тога екипе ХМП у току… »