Извор: Пиротске вести/Региони архива вести 21.06.2016

Седишта комбија напуњена цигаретама

Пиротске вести 21.06.2016
Цариници су на граничном прелазу Градина, спречили покушај кримчарења 27.400 цигарета и 106.000 шведских круна. Цигарете је покушао да прокријумчари бугарски држављанин, који се са још шест сапутника у путничком… »

Ђенадић дао оставку, нови директор Тигра АД Бранислав Чурић

Пиротске вести 21.06.2016
На седници Надзорног одбора Тигар а.д, одржаној 20.6.2016. године, именован је нови генерални директор компаније. Досадашњи генерални директор Небојша Ђенадић на јучерашњој седници поднео је оставку на место генералног… »

Уручене дипломе матурантима билингвалног одељења Гимназије

Пиротске вести 21.06.2016
Првој генерацији матураната двојезичног одељења пиротске Гимназије данас су уручене дипломе о завршеном средњошколском образовању. Прве дипломе билингвалног одељења Гимназије стекло је око 30 ученика. Они су похађали… »

Ткачка колонија на Старој планини

Пиротске вести 21.06.2016
Прва национална ткачка колонија почела је данас и трајаће до 23. јуна. Колонија се одржава у хотелу “Стара” на Планинарском дому. Циљ колоније је очување и промоција стапарског и пиротског ћилимарства, као и анимирање… »

Награђени ученици генерације

Пиротске вести 21.06.2016
На крају школске године градоначелник Пирота, Владан Васић, организовао је пријем за ученике генерације пиротских основних и средњих школа. Ручним часовницима награђено је једанаесторо најуспешнијих ученика. Успех у… »

Васић:Добро је да у Пироту постоји фабрика попут “Пиротекс трикоа”

Пиротске вести 21.06.2016
Градоначелник Пирота мр Владан Васић, приликом посете Заштитној радионици “Пиротекс трико”, која послује у оквиру Слободне зоне Пирот и у власништву је државе, казао је да је веома битно што постоји овакво предузеће које… »

Ребалансом вишак прихода се преусмерава у инвестиције

Пиротске вести 21.06.2016
Данас је одржана седница Градског већа на којој су градски већници усвојили једногласно да се пред одборнике упути предлог ребаланса буџета, који се ради како би се вишак прихода преусмерио у нове инвестиције, а делом и због… »

Чланови “Црне кобре” посетили Светски центар реалног аикидоа

Пиротске вести 21.06.2016
Чланови секције реалног аикидоа “Црна кобра” учествовали су на тренинг семинару у Светскиом центру реалног аикидоа у Београду. Светски центар реалног аикидоа посетили су Анастасија Игић, Милица Гацев, Анђела Јанићијев… »