Извор: Ритам града Кг/Региони архива вести 21.06.2016

Годишњица стрељања словачких војника

Ритам града Кг 21.06.2016
Полагањем венаца крај спомен обележја у Шумарицама данас је обележена 98. годишњица од страдања 44 словачка војника, у Првом светском рату. Венце су положили амбасадорка Словачке у Србији, Дагмар Репчекова, државни… »

Вучић: Влада за „Фијат“ дала више него за све друге инвестиције

Ритам града Кг 21.06.2016
Премијер Србије, Александар Вучић, најавио је данас да ће учинити све што може, како би компанија Фијат опстала и остала у Крагујевцу. – Разговараћемо и са италијанском Владом, и са представницима Фијата и са радницима и… »

Панчевачки уметници у Крагујевцу

Ритам града Кг 21.06.2016
Народни музеј Крагујевац организује изложбу радова на папиру аутора Наде Денић и Милана Јакшића, академских уметника из Панчева, вечерас од 19 сати, на спрату Конака кнеза Михаила. У питању су уметници познати по свом… »

Бесплатне свирке Цукића, Локнера, Новембра…

Ритам града Кг 21.06.2016
Бесплатним свиркама на три локације у Крагујевцу , поводом Светског дана музике, данас ће бити најављен „Арсенал Фест 06“, уз наступе поп музичара Дејана Цукића, клавијатуристе Саше Локнера, панкера Новембра и бројних… »

Опроштајни говор разредне који ће ученици памтити целог живота (ВИДЕО)

Ритам града Кг 21.06.2016
Јун месец, месец растанка и нових почетака за матуранте. Почиње лето, али и ново поглавље живота, следи факултет, посао или нешто треће. Многа се пријтељства гасе, без намере за то, једноставно се путеви неких ђака никад… »

Војска гађа на стрелишту „Сугубина“ – евакуација у кругу од осам километара

Ритам града Кг 21.06.2016
Данас и сутра од 7 до 23 часа припадници Војске Србије и МУП РС гађаће из пешадијског наоружања на стрелишту „Сугубина“ у селима Велика Сугубина, Горња и Доња Сабанта са опасном зоном до 8000 метара. Војна пошта… »

Крагујевац домаћин Спортских игара младих Србије

Ритам града Кг 21.06.2016
Крагујевац је данас био град-домаћин Спортских игара младих Србије 2016 које се организују под покровитељством Владе Републике Србије, Министарства омладине и спорта РС, уз техничку подршку Градског савеза школског спортског… »

Осам медаља на Првенству Србије

Ритам града Кг 21.06.2016
На Првенству Србије за сениоре, одржаном у Новом Саду, атлетичари Радничког освојили су седам медаља, док је Милан Младеновић из Парка био други у троскоку (13,98 метара). Најзапаженије остварење било је злато Лазара Анића… »